10 motive sa iti deschizi un Web Store

In ziua de astazi este important sa ai un site web pentru magazinul tau, mai ales daca ai produse cautate si doresti sa iti cresti vizibilitatea pe internet.

Create an Online Shop
Create an Online Shop

1. Fii pregatit – Acitivatea de comert pe internet a inceput sa explodeze in anii 2000, 2001. Au trecut multi ani de atunci si tehnologia a avansat. trebuisa fii pregatit pentru oportunitatea de ti-o ofera un site Web. Acesta iti va oferi mai mult timp pentru tine insuti si pentru angajati.

2. Conteaza sa fii primul. Daca ai o activitate care nu este la fel de cunoscuta pe piata si care are un potential enorm de dezvoltare, conteaza foarte mult sa fii primul pe acea nisa de piata. Vei fi recunoscut ca fiind primul si daca oferi servicii profesioniste vei acapara o cota de piata destul de mare care ii va pune in dezavantaj pe competitori.

3. Costuri mici – in cazul in care ai o companie mare si nu te-ai lansat pana acum pe piata vanzarilor online, vei ajunge sa cheltuiesti mult cu crearea si implementarea site-ului. daca esti la inceput, iti va fi mult mai usor. Avand in vedere costurile mici pentru un site web care este la inceput va fi o afacere foarte profitabila.

4. Costuri mai mici de tranzactii – Faptul ca vei comunica direct cu clientii prin intermediul Web-ului va fi o solutie mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor decat metodele clasice prin intermediul telefoanelor.

5. Accesul la piata globala. telefonul si fax-ul tau iti ofera deja posibilitatea de a te face descoperit la piata internationala. Cu toate aceste prin intermediul unui site web aceasta oportunitate este una care poate deveni o realitate mult mai rapid si mai eficient. un site web este mult mai usor de promovat la nivel international prin diverse metode decat prin metode clasice. De asemenea vei putea realiza contracte internationale cu alte companii de gen, activitati ce iti vor creste cifra de afaceri.

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *