Actualizarile din jocuri

game-bugPe vremuri, o data ce un dezvoltator lansa un joc, era terminat. Nu conteaza cat de mult vroia un dezvoltator sa continue sa lucreze la un titlu, jocul era terminat. Titlurile NES de 30 de ani in urma se joaca la fel si acum, cum se jucau prima data cand au ajuns in magazine. Lumea jocurilor din zilele noastre nu este asa statica.

Jocurile sunt un proces repetat, un titlu evolueaza grozav in timp ce un dezvoltator lucreaza la el, dar pana in ultimii ani, procesul se oprea cand jocul era lansat. Multumita lumii noastre conectate, totusi, dezvoltatorii au acum oportunitatea sa modifice jocurile si dupa ce au fost lansate. Ceea ce ne face sa ne punem o intrebare, jocurile se termina cu adevarat vreodata?

Inlatura greselile tehnice

Sa inlaturi bugurile din jocuri este cea mai comuna metoda cu care dezvoltatorii actualizeaza jocurile, si are sens cand permite titlurilor precum Skyrim, care era plin de buguri pe Playstation 3, sa devina mai jucabile. Multe lansari de jocuri cu probleme de animatii sau A.I. stricati care se manifesta in ocazii rare. Acest lucru face sa le fie greu dezvoltatorilor sa gaseasca si sa rezolve fiecare bug dintr-un titlu. Serii precum Battlefield, Assassin’s Creed si Fallout au beneficiat grozav dupa lansarea patchurilor.

Ce este riscant : Multor gameri le e frica ca patchurile de buguri fac mai usoara munca dezvoltatorilor pentru a lansa jocuri inainte de a fi pregatite pentru o lansare. La urma urmei, daca un dezvoltator poate rezolva multe buguri dupa lansare, vor avea apoi timp sa munceasca la sistemele pe care vor sa le vada in joc. Acest tip de gandire este periculos si poate duce la lansarea jocurilor care nu sunt de calitate buna, ca o asigurare dupa lansare. 

De aceea exista actualizari ale jocurilor, pentru a ne imbunatati experienta de gaming.

 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *