Ai nevoie de o programare la un salon de beauty? Încearcă platforma Stailer

stailer

Programările la saloanele de hair and beauty nu au fost niciodată mai simple ca acum! Stailer este aplicația care te ajută să găsești instant un loc liber pe scaunul unui stilist. Este o aplicație online care vine cu foarte multe avantaje pentru tine. 

Trăim în era în care tehnologia ne ajută la orice pas. Cumpărăturile acum pot fi făcute la doar câteva clickuri distanță, accesând site-urile de nișă, poți descărca diferite aplicații pentru a plăti utilitățile, tot online, poți chiar să te programezi la anumite instituții, fără a mai sta la cozi la ghișee sau poți să îți comanzi prânzul sau cina de la orice restaurant dorești. Tehnologia ne ajută să devenim mult mai eficienți, să rezolvăm mult mai ușor anumite taskuri și să profităm de timpul liber care ne-a mai rămas. Nu mai stăm la cozile interminabile din magazinele fizice sau în traficul aglomerat. 

Acum, cu ajutorul aplicației online te poți programa și la saloanele de înfrumusețare, în mai puțin de 5 minute, fără să mai dai vreun apel telefonic. Așadar, dacă și tu ai nevoie de o programare la un salon de beauty incearca noua aplicatie Stailer și bucură-te de avantaje. 

Stailer vine și cu servicii interesante pentru tine

Stailer nu doar că te ajută să te programezi la un salon de hair and beauty, ci poți găsi aici și stilistul tău preferat. Te poți programezi instant și tu deții tot controlul asupra programării. Adică, nu mai ești nevoit să îți programezi locul la un salon în funcție de agenda stilistului, ci în funcție de cum ai tu nevoie. 

Pe Stailer vei găsi o gamă largă de servicii din industria de frumusețe. Tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, pensat, epilat, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele. Mai mult decât atât, aplicația poate fi utilizată atât de femei, cât și de bărbați, în egală măsură. Stailer vine în permanență cu noutăți de care orice persoană se poate bucura, la doar câteva clickuri distanță. Poți afla alte noutati aici

Cu Stailer te poți răsfăța ori de câte ori dorești

Te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, îți poți alege tu stilistul și salonul. Pe Stailer ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a te programa. Durata și prețul serviciilor, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate de stiliști, locația prin Google Maps, cât și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Toate aceste informații te vor ajuta să te programezi mult mai simplu la un salon. 

Aplicația este 100% gratuită, la fel și platforma cu același nume. Stailer poate fi utilizat în peste 40 de orașe din România și continuă să se extindă și mai departe. Avantajele pe care le are ne ajută să fim mai eficienți, să ne bucurăm de servicii de calitate, de la stiliști cu experiență în domeniu și să fim răsfățați ori de câte ori avem nevoie. 

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială sau descarcă aplicația. 

Date de contact: support@stailer.ro

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.