Audienta Personalizata pe Facebook

Diagrama Poti folosi o caracteristica numita audienta personalizata pentru a defini pentru cine ai vrea sa-ti publici continutul. Cand vine vorba de promovarea continutului, sa primesti o multime de trafic pentru continutul tau este bine, dar ideal nu vrei doar vizitatori la intamplare, vrei vizitatori tinta. In timp ce nu este sigur ca vei genera o multime de conversii directe dintr-o piesa de continut, inca vrei sa atragi vizitatori ce vor avea o sansa sa ajunga clienti transformati la un moment dat in viitor.

Dupa cum puteti observa puteti obtine o multime de detalii cu tintirea standard al Facebook-ului. Audienta Personalizata iti permite sa faci mai mult decat atat si sa amesteci datele din lista ta de clienti neexistenti pe Facebook de asemenea. Acest lucru inseamna ca iti poti promova continutul la o audienta care este deja cumva implicata cu brandul tau si are o sansa mai mare sa fie interesata in ea. Aceasta este o strategie buna pe care o poti incerca si sa obtii cat mai multe perechi de ochi pe o bucata de continut pe cat este posibil, indiferent de cat de tintiti sunt.

Facebook iti ofera un numar de modalitati pentru a-ti defini audienta personalizata.

„Data file custom audience” – aceasta optiune iti permite sa incarci fisiere CSV pe care Facebook le va procesa apoi pentru a incerca si a gasi potriviri cu oameni care sunt deja pe Facebook. Sunt cateva optiuni in termeni de ce date poti incarca si folosi pentru a gasi oameni, cum sunt adresele de Email, ID-ul de utilizator Facebook, numarul de telefon, ID-ul utilizatorului Android sau Apple.

De indata ce ai incercat fisierul, nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora pentru a procesa fisierul in a potrivi utilizatorii. Trebuie sa incarci un numar decent de inregistrari pentru a tinti utilizatorii potriviti, Facebook recomanda cel putin 100 de oameni.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *