Autoritatea unei Pagini

Autoritatea PaginiiCe este autoritatea paginii ?

Marketingul afacerilor online depinde de implementarea uneltelor potrivite in optimizarea motoarelor de cautare. Una din cele mai bune metode de a verifica progresul site-ului tau este sa stii autoritatea paginii.

Autoritatea paginii este un termen SEO folosit pentru a descrie probabilitatea ca o pagina specifica de pe site-ul tau sa fie gasita prin intermediul motoarelor de cautare. Autoritatea paginii este bazata pe o scara logaritmica de la 0 la 100 si se ocupa de relevanta informatiilor si link-urile in paginile site-ului de la una la alta. O autoritate de pagina mai mare inseamna sanse mai mari ca pagina ta sa apara in motoarele de cautare, si ca pagina ta sa fie plasata mai aproape de top-ul rezultatelor de cautare. Retineti ca autoritatea paginii are legatura cu paginile din site, nu cu site-ul in sine.

Cum pot sa-mi imbunatatesc autoritatea paginii?

Cu algoritmurile motoarelor de cautare schimbandu-se constant, toata lumea vrea sa stie secretele in a-si face paginile sa aiba autoritatea cea mai mare posibila. Cu toate acestea, adevarul este ca nu exista un secret anume. Google a lansat mii de brevete cu privire la algoritm, care ne ajuta sa aflam cum functioneaza rankingul. Expertii SEO au cautat un model prin care site-urile pot obtine o autoritate a paginii mai mare si sa aiba un rank mai mare, si au „sapat” in adancimile proceselor Google pentru a determina secretele pentru a imbunatati cu succes autoritatea paginii tale. Cativa din factorii ce influenteaza autoritatea sunt :

Continut proaspat, util

Optimizarea motoarelor de cautare, s-a crezut a fi la un punct, totul despre cuvintele cheie. Website-urile si-au umplut paginile cu cuvinte cheie pentru a-si imbunatati pozitia in motoarele de cautare. Partea proasta a acestui lucru a fost ca, continutul a devenit mai putin prietenos cu utilizatorii, si mai mult nefolositor decat orice.

De-a lungul anilor, Google s-a luptat sa penalizeze aceste site-uri si sa imbunatateasca site-urile cu continut proaspat care ar fi aplicabile pentru navigatorii internetului. Dupa cum au mai spus expertii SEO pana acum, continutul este regele. Motoarele de cautare tind acum sa ofere o pozitie mai buna site-urilor cu continut care este, nou si interesant; actualizat frecvent; detaliat, relevant si folositor; calificat; usor si distractiv de folosit.

Link-uri catre pagina ta

Avand informatii grozave pe pagina ta, nu numai ca atrage noi oameni ce navigheaza internetul catre site-ul tau si asigura intoarcerea acestora, dar poate fi de asemenea beneficiale in cladirea reputatiei tale ca alte link-uri catre pagina ta. Aceste link-uri iti fac pagina de internet mai transparenta, si cand sunt folosite cum trebuie, pot imbunatati traficul catre pagina ta. Avand website-uri detinute de alte link-uri catre pagina ta nu este cel mai usor lucru, cu toate acestea, amintindu-ti sa creezi informatii folositoare poate sa-ti imbunatateasca sansele ca cineva sa faca referire la pagina ta.

Imaginile

Textul nu este singurul factor important pentru SEO. Cu capabilitatile motoarelor de cautare de a cauta dupa imagini, acestea sunt mai importante ca niciodata. Dar cum te gasesc oamenii prin intermediul imaginilor? Incorporeaza imaginii legate in pagina ta si include un text descriptiv alternativ, in asa fel incat imaginile sa poata fi gasite pe motoarele de cautare. Mai mult trafic asupra imaginilor va genera mai mult trafic pe site-ul tau.

In timp ce alti factori continua sa joace un rol in autoritatea paginii, incluzand aceste simple idei, te vor ajuta sa pornesti catre directia potrivita.

, , , , , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *