Blogging-ul strategie de marketing

Duncan Blog picSunt multe feluri in care afacerile pot sa imbunatateasca nu numai valoarea ci si felul in care se conecteaza cu clientii. Bineinteles sa ai un website este un pas important, la fel de important in a avea si o prezenta in social media, dar va trebui sa produci continut de calitate pentru a-l posta pe site-ul tau sau pe profilele de pe social media pentru a putea sa-i faci pe oameni sa se intoarca la tine. Cel mai usor lucru sa faci asta este sa faci blogging.

Daca vrei sa implici oamenii mai mult si sa te conectezi cu compania, raspandeste imaginea si mesajul brandului si poate vei putea fi capabil sa-ti stabilesti compania ca lider al industriei, atunci blogging-ul poate fi raspunsul.

1. Defineste-ti tema si audienta

Ca orice proces al unei afacere, trebuie sa existe o fundatie solida in intermediul careia sa-ti construiesti blogul, cum ar fi tema despre care scrii si audienta.

2.Fii Consistent

Cu o tema si o audienta in minte, esti foarte bine intentionat pentru baza pe care o sa functioneze blogul tau. Urmatorul punct este sa iti faci un calendar, pentru cat de des scrii si acoperi anumite teme.

3.Fii relevant

Chiar si cu acele teme definite, va fi o lupta sa vii cu noi idei pentru blog. Trebuie sa fii atent ce scrii, sa nu fie prea mult material plictisitor de marketing, ci si lucruri interesante pentru cititori.

4.Creeaza articole usor de citit

Poate fi tentant sa scrii articole de miii de cuvinte cu o tona de informatii grozave, pana si motoarele de cautare sunt incantate de continut lung. Insa multi dintre noi citesc articolele doar pentru a vedea esentialul.

5.Promoveaza si Distribuie continutul

Dupa ce ti-ai facut in intermediul blogului, continut de calitate si esti gata sa fii vazut de lume incearca sa te introduci in retelele sociale si sa-ti distribui cat mai mult continutul, socializand cu potentialii cititori.

 

 

 

, , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *