CD Projekt Red fara amanari

witcher-3-wild-hunt-hd-wallpaper-3Producatorul din Polonia, CD Projekt Red a promis ca nu vor mai fi amanari pentru jocul de role-playing masiv, The Witcher 3. Miscarea din toamna pana in Februarie a fost una, cofondatorul companiei Marcin Iwinski. Daca CD Projekt Red aveau nevoie de mai mult timp, si l-ar fi luat. In alte cuvinte ar trebui sa va inchideti in casa in luna Feruarie.

„Acesta nu este primul nostru joc, nu suntem incepatori. Nu este ca si cum am spune hai sa amanam si sa continuam sa amanam. Daca vom crede ca avem nevoie de mai mult timp, vom spune ca nu il vom lasa in Februarie, ci sa spunem Iunie. Am luat decizia la momentul in care am fost capabili sa judecam cat de mult timp avem nevoie, si am planuit-o cum trebuie si merge cum trebuie pentru noi. Asa ca, fara mai multe amanari.”

Reactia amanarii i-a surprins pe cei de la CD Projekt Red. Iwinski stia ca erau vesti proaste pe care compania sa le va anunta, stia ca va dezamagi oamenii, ce au asteptat sa joace o aventura de fantezie mare si lunga  in timpul sarbatorii de Craciun, pe noile sale masini.

„Dar am fost foarte surprinsi de raspunsul lor. Era o reactie prin care ne intelegeau, spunand ca avem curajul de a ne lua timpul pe care cheltuim si bani. Fiidnca nu se intampla pe gratis, acest lucru este foarte important de mentionat.”

Nu este ca si cum deciziile au fost facute usor, nu numai ca a fost o reactie a fanilor dar CD Projekt Red, a trebuit de asemenea sa justifice amanarea si extra cheltuiala pentru detinatorii actiunilor, ce a adunat o multime de presiune.

Dar calitatea este suprema. Iwinski a admis ca Witcher 2 ar fi putut avea mai mult timp destinat productiei sale si ca ar fi putut face o treaba mai buna cu el.

 

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.