Ce nu trebuie sa faci dupa update-ul Panda 4.1

Dupa cum am spus in articolul anterior, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le faci dupa update-ul 4.1. Nu au putut fi enumerate toate, sa vedem acum cateva lucruri care nu trebuiesc facute.

1. Nu trebuie sa repeti cuvintele cheie – aspect foarte important. Nu trebuie sa se repete prea mult intr-o pagina, si nu vei vrea sa repeti prea mult acele cuvinte nici in pagina, nici pe intreg site-ul. Aparitia de prea multe ori a cuvintelor cheie declanseaza ca un semnal de spam pentru Google. De asemenea trebuie evitata si adaugarea de prea multe cuvinte cheie diferite in aceeasi pagina. Supraoptimizarea nu este tolerata de Google, dimpotriva.

2. In legatura directa cu punctul anterior, nu trebuie sa faci continut doar de dragul SEO. E un fenomen des intalnit, majoritatea se gandesc ca trebuie sa isi actualizeze blogurile saptamanal pentru acel semnal de prospetime si astfel se sacrifica prin rapiditatea aceasta de publicare calitatea continutului. Google a atentionat de multe ori cu privire la acest aspect. Continutul de calitate slaba nu avantajeaza pe nimeni. Daca nu e nimeni sa il distribuie, nu isi are sensul pur si simplu.

3. Foarte important – nu uita de prezentare. Trebuie sa te asiguri ca textele prezentate sunt verificate din punct de vedere gramatical si semantic, pentru ca, la fel ca si atunci cand mergi la un interviu sau la o intalnire importanta, prima impresie conteaza foarte mult. Algoritmii Google verifica si aceste aspecte, asadar trebuie sa te asiguri ca nu exista nici un fel de erori prin site.

4. Anunturile – de evitat. Utilizatorii ce intra pe pagina si sunt bombardati de multe anunturi sunt agasati de ele, fiind nevoiti sa le inchida pentru a putea ajunge la continutul efectiv ce ii intereseaza. Cum ar fi ca abia dupa ce ai reusit sa inchizi un anunt, sa ti se deschida imediat un alt pop-up care sa te impiedice sa vezi ceea ce ai nevoie?

Cam acestea ar fi cateva recomandari post-update Panda 4.1. Asigurati-va ca le urmati pentru a putea beneficia de rezultate bune in SEO.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *