Cele mai bune platforme pentru eCommerce

Best-ecommerce-software-Squarespace
Best-ecommerce-software-Squarespace

3D Shopping Cart Software

Acest produs te va ajuta sa creezi propriul site online de vanzari in mod rapid. Este usor de folosit chiar daca esti un incepator in domeniu. Pentru a putea avea acces la toate functionalitatile va trebui sa achizitionezi versiunea Unlimited Support.

ShopSite

Shopsite este un software pentru comertul electronic care este foarte potrivit pentru o afacere de dimensiuni mici-medii. Este un catalog online si un shopping cart in doar un singur produs. Este foarte usor de folosit si puternic. Cu ShopSite vei putea organiza mult mai usor un site online. Nu vei avea nevoie de codare HTML sau de alte coduri.

Miva Merchant

Este un program care are shopping cart-ul integrat, management de catalog si procesoare pentru credit carduri precum si calcularea preturilor sunt functii deja integrate.

Paystand

Este o medota de plata foarte usoara si accepta multe metode diferite de plata cand vine vorba de cumparaturile online. De asemenea comisioanele inregistrate sunt de 0%.

Bitrix Site Manager

Content Management System. Este un sistem care da libertatea utilizatorilor de a crea in mod rapid un proiect de vanzari pe internet intr-un mod simplu si eficient. Iti poti aranja si organiza cum vrei produsle.

Bigcommerce

Bigcommerce este o alta alternativa pentru construirea unui site web destinat vanzarilor. Este foarte usor de folosit, are foarte multe elemente de e-commerce care te vor ajuta sa creezi usor site-ul de vanzari dorit.

Squarespace Commerce

SquareSpace este cunocsut pentru faptul ca ii ajuta pe utilizatori sa creeze web site-uri impresionante cu multe elemente active. Acestia au sabloane foarte bine realizate care ofera o flexibilitate deosebita pentru a iti putea crea site-ul perfect in vanzari. Pe langa faptul ca vei putea crea un site foarte bine organizat vei avea la dispozitie optiunea de organiza inventarul de a actualiza baza de date sa vizi produse fizice si digitale sa generei cupoane sau sa calculezi costurile de transport.

, , ,

Navigare în articol

Un comentariu la „Cele mai bune platforme pentru eCommerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *