Cele mai enervante lucruri de pe Reddit

reddit_logoDaca ai controla Reddit, care ar fi lucrurile pe care le-ai bana?

Am alcatuit o lista de cele mai enervante lucruri de pe Reddit :

Povesti de plans

Din moment ce Reddit este o comunitate prima si prima data, multi dintre utilizatorii sai incep sa-si povesteasca intamplarile personale, povesti care iti sfasie inima. Ajunge sa devina coplesitoare si pare ca o vanatoare de voturi. In acelasi timp, unele povesti sunt un pic prea triste, unii utiliztaori cred ca altii inventeaza aceste povesti pentru a primi atentie.

Sa vorbesti atunci cand nu ti se adreseaza

Daca cineva de pe Reddit cere sa vorbeasca cu un astronaut, vrea sa vorbeasca cu un astronaut, nu doar cu cineva care a vazut o poza din spatiu. Unii utilizatori se comporta de parca le-ar sti pe toate, dandu-si opinia asupra unor subiecte care nu au nici o legatura cu stiinta lor.

Ura sau venerarea unei celebritati

Venerarea celebritatilor este extravaganta in societatea din zilele noastre, asa ca nu e o surpriza ca apare peste tot pe site. Bill Murray, Emma Watson, Robert Downey Jr, Jennifer Lawrence si Morgan Freeman sunt putinii din starurile venerate, dar cand vine vorba de cantareti precum Justin Bieber, Reddit pretinde sa fie deasupra tuturor, aratand ura.

Intreaba Reddit

Una dintre caracteristicile site-ului este „Ask Reddit”, acel loc unde utilizatorii pot sa discute despre orice. In orice caz, unii oameni pun intrebari super specifice despre care nimanui nu ii pasa sau nimeni nu cunoaste acest subiect. Ce este mai grav este cand Redditorii care nu stiu nimic incearca sa se afirme.

Mentalitate de mafiot

Cand pui mai multi straini anonimi la un loc pe internet, lucrurile pot deveni urate, rapid. Vocea unei persoane ca opinie la un post si un roi de indivizi care le place subiectul sar in discutie, votand un post fara o intrebare.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *