Companiile care vor schimba cumparaturile online

Shopping
Shopping

Consumatorii la nivel global au inceput sa fie din ce in ce mai confortabili si obisnuiti cu cumparaturile online. In comparatie cu anii trecuti, comertul online a crescut cu 15 procente. Un raport indica faptul ca utilizatorii au cheltuit mai bine de 43.2 miliarde de dolari in cumparaturi online in ultimul trimestru. De asemenea studiul realizat a scos la iveala ca 42% din achizitiile realizate online includ costurile legate de trasnport.

1. Storenvy

Infiintat in anul 2008, Storenvy este un loc unde vei gasi mii de magazine intr-un singur loc. Aceasta metoda ofera cumparatorilor o platforma cu totul diferita si o expreienta noua. Compania are o gama larga de cooperanti avand produse si servicii diversificate.

2. Augment

Multe site-uri online revolutioneaza modul in care vizualizam si cautam produsele, dar pana in prezent nici una din aceste companii nu revolutioneaza tehnologia de achizitie in sine asa cum o face Augment.

Compania combina modul in care omul ar privi lumea reala si o randare generata pe calculator pentru a arata cum se face achizitia. Site-ul nu a inventat realitatea augmentata dar doresc sa foloseasca aceasta tehnologie pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a privi in 3d obiectele pe care au de gand sa le cumpere.

3. Threadflip

Lansat in luna aprilie a acestui an, acest site se bazeaza pe aspectele sociale in lumea shoppingului online. Compania permite utilizatorilor sa vands si sa cumpere elemente de vestimentatie feminina. Site-ul a pornit de la ideea ca in orice garderoba de femei vei gasi o comoara care nu a fost purtata de mult si care ar putea fi dorita de un alt cumparator.

4. Knot Standard

Compania ofera clientilor sai costume realizate la comanda. Luna trecuta aceasta s-a lansat in lumea cumparaturilor online astfel utilizatorii isi pot achizitiona un costum virutal. Site-ul iti ofera numeroase posibilitati de personalizare a costumului de la materialul folosit pana l modul in care sunt facute cusaturile.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *