Construieste-ti un Website Personal

websitesUn website iti poate face sau strica un brand personal. Iata cateva sfaturi cum sa faci sa iasa in evidenta.

In timp ce antreprenorii continua sa-si construiasca propriile branduri media si pozitia drept influentatori, tot mai multi isi construiesc propriul website pentru a-si scoate in evidenta experienta si expertiza in fata unor mase de cititori.

Pagina de internet potrivita poate face impresia corecta potentialilor clienti, investitori sau jurnalisti. Dar o pagina de internet gresit poate face mai mult rau decat bine daca arata rau.

1. Foloseste un domeniu unic

Pentru a optimiza mai bine pentru motoarele de cautare, ar trebui sa iti alegi un domeniu care apare prima data in rezultatele cautarilor dupa numele afacerii tale.

De obicei, numele tau complet este bun, mai ales daca ai un nume unic. Daca nimeni nu are deja rezervat numele domeniului esti salvat. Daca ai un nume comun si domeniul este luat, fii creativ. Inventeaza un nume nou pentru brandul tau personal, dar care sa caracterizeze cu ce se ocupa magazinul tau.

2. Include o biografie interesanta

Nu conteaza cat de cunoscut esti de comunitate, sunt oamenidin toata lumea care nu stiu de frumusetea si puterea existentei tale. Pentru acei clienti care nu te cunosc, fa-ti o biografie personala in care sa incluzi o scurta descriere, realizari, interese si proiecte.

3. Fa-ti pagina distribuibila

Ar trebui sa iti incluzi pagina de internet la conturile de pe retelele sociale, precum Twitter, Linked In si Facebook, pentru a putea fi gasita mai usor, dar si distribuita de clientii multumit pe paginile unor potentiali clienti.

4. Alege un design atractiv

Desi continutul este cel mai important intr-o pagina web, un design atractiv ar putea sa te ajute sa strangi vizitatori. Exploreaza diferite design-uri pentru a alege unul potrivit pentru magazinul tau, care sa iasa in evidenta si sa faca clientii sa cumpere de la tine.

5.Adauga lucruri care sa te caracterizeze

Incearca sa evidentiezi cumva ca acea pagina de internet iti apartine. Creeaza continut personal si incearca sa descrii ce te-a facut sa iti faci o pagina de internet.  Personalizarea poate fi foarte simpla, prin adaugarea unor pagini precum „Produse” si „Media”, pentru a te identifica drept expert in domeniu.

Dupa ce ti-ai pus pagina de internet in picioare, distribui-o prietenilor si colegilor, leag-o de profilele de pe retelele sociale si include-o in semnatura emailului.

 

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *