Continutul ajuta la imbunatatirea pozitionarilor si la atragerea de trafic

Cu totii stim cat de important este link-buildingul, cat de mult conteaza adaugarea meta-tag-urilor potrivite si cat de importante sunt cuvintele cheie cu multe cautari pentru succesul campaniei de optimizare online.

Stiati insa ca una din cele mai usoare si putin costisitoare metode de a duce site-ul pe pozitii de top in motoare de cautare precum Google, Yahoo sau MSN nu implica expertiza tehnica foarte bogata?

Una din modalitatile cele mai simple de a atrage trafic catre site este adaugarea de continut proaspat si unic frecvent pe site. Alaturi de o campanie SEO bine gestionata, reprezinta modalitatea cea mai eficienta pentru a obtine gradul de vizibilitate dorit si pozitiile de top atat de cautate.

Nu fa greseala cea mai frecventa care se intalneste la majoritatea site-urilor. Multi proprietari de site-uri nu reusesc sa adauge constant continut nou pe site-urile proprii sau pe blogurile care trebuie in teorie sa ajute la cresterea business-ului. Merg pe conceptia gresita ca odata ce s-au obtinut pozitiile de top dorite, nu mai trebuie facut nimic.

Dimpotriva, munca si eforturile SEO trebuie sustinute constant, chiar daca s-au obtinut rezultatele dorite. Motoarele de cautare „vaneaza” tot timpul site-uri care au continut proaspat si unic si trebuie sa te asiguri ca oferi acest lucru in mod constant.

Din toate aceste motive trebuie sa te asiguri ca site-ul nu duce lipsa de continut proaspat, unic si relevant pentru domeniul pe care activezi. Fie ca alegi modalitatea unui blog, fie ca faci actualizari la site saptamanale, aceste eforturi isi vor aduce contributia si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Consideri acest proces prea complicat sau un prea mare consumator de timp? Externalizeaza serviciile SEO catre un specialist sau o companie cu acest obiect de activitate. Nu vei mai avea astfel grija personala de a te ocupa de strategia SEO si de a te pune constant la curent cu toate modificarile si actualizarile de algoritmi ale motoarelor de cautare. Continutul nu trebuie niciodata insa uitat – dupa cum spun toti specialistii: „content is king”.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *