Cu Stailer îți rezervi singur un scaun în salonul preferat!

Toată lumea are nevoie de serviciile saloanelor de beauty. Oricât ne-am strădui să ne facem acasă unele schimbări, rezultatele nu se compară cu cele ce reies din mâinile unor profesioniști. Însă uneori e o bătălie pe locurile de la saloane ca pe cele de parcare. Parcă niciodată nu te sincronizezi cu agenda salonului la care mergi, chiar dacă mergi rar. Suni să-ți faci programare și tot trebuie să aștepți câteva zile. Acum există un mod mult mai eficient de a găsi locuri disponibile fix atunci când vrei tu, iar acesta se referă la programarea prin platforma online Stailer.

O singură platformă, creată în scopul de a te ajuta

Stailer devine din ce în ce mai îndrăgit de români chiar dacă momentan se poate folosi doar în Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București. Dovedindu-și utilitatea ridicată, în tot acest timp a atras noi fani și se pare că în curând platforma va fi disponibilă și pentru locuitorii altor orașe. Stailer este ca un fel de radar al saloanelor, găsindu-ți în decurs de câteva secunde toate locurile disponibile unde poți fi primit atunci când ai tu nevoie, chiar și în ziua în care cauți. Ori asta suna în trecut a scenariu SF, fiindcă dacă sunai la câteva saloane pentru o programare ori n-aveau loc, ori trebuia să aștepți zile bune ca să mergi acolo.

Deci, pe scurt, intră pe stailer.ro. Selectează orașul, serviciul dorit, genul tău, data și ora, iar de acolo treaba este cât se poate de simplă. Fiindcă Stailer oferă transparență totală utilizatorilor, poți vedea cum arată saloanele, ce prețuri percep pentru servicii, ce recenzii au lăsat alți membri Stailer și multe alte detalii ce te vor ajuta să faci în doar câteva minute alegerea potrivită. După ce te-ai decis la ce salon mergi și la care stilist, rezervi locul și urmezi pașii până programarea este confirmată. Vei primi un link prin sms unde ai toate detaliile necesare. Scapi de telefoane chinuitoare și timp pierdut, deci Stailer va deveni cu siguranță aliatul tău în materie de programări la salon. În plus, platforma este complet gratuită și o poate utiliza oricine. Vezi si alte detalii aici.

Stailer îți simplifică și mai mult viața!

Dacă până acum te puteai programa accesând browser-ul, acum s-a lansat și aplicația Stailer! E mai rapid ca oricând acum să-ți faci programări. Durează 1 minut până îți creezi un cont sau mai simplu, te poți conecta cu pagina de Facebook.

Însă dacă preferi varianta browser-ului să știi că acolo nici măcar nu îți trebuie cont creat pentru a te programa. Faci programări câte vrei, oricând vrei, mereu gratuit. Dacă vrei totuși să scapi de completarea datelor de fiecare dată, alege contul Stailer. În plus acesta este mai avantajos pentru tine fiindcă ține evidența locurilor unde ai fost, gestionezi mai rapid programările tale și poți seta chiar și remindere.

Indiferent că îți faci cont sau nu, anularea programărilor este lipsită de taxe și mai important, de conversații telefonice stânjenitoare cu stilistul. Se mai întâmplă să intervină lucruri în programul tău, deci anulează ușor rezervarea din link sau din cont și nu e bai, mergi când poți.

Dacă vrei să afli mai multe despre Stailer scrie la support@stailer.ro.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *