Cum sa iti imbunatatesti vanzarile online

buying online
buying online

In mod normal valoare de baza pe care ar trebui sa functioneze in cadrul unei companii ar fi aceea de  „clientul nostru, stapanul nostru”. Lucru ce ar trebui sa se vada chiar si pe internet, chiar daca nu avem posibilitatea de a sta fata in fata cu clientul nostru. Sunt strategii care te ajuta sa mentii si sa fidelizezi clientii de care ai nevoie pentru a avansa cat mai mult.

In lumea vanzarilor online sunt foarte multe detalii ce ar trebui puse la punct, dar printre cele mai bune metode de a imbunatati vanzarile online regasim:

1. Ofera doar un singur produs sau serviciu pe prima pagina

In cazul in care vinzi foarte multe produse si servicii online, este recomandat sa testezi daca aceasta strategie de a afisa doar un singur produs, intrucat ar putea fi de folos pentru tine. De multe ori prea multe oferte pe prima pagina se pot dovedi a fi prea solicitante pentru vizitatorii site-ului.

2. Repozitioneaza sau reorganizeaza modul in care site-ul se prezinta.

De multe ori design-ul site-ului este unul care poate influenta vizibilitatea si succesul unui site web. Conteaza foarte mult sa stii ce produse sa promovezi pe prima pagina, si vizibilitatea acetora sa fie una favorabila.

3. Poti recurge la adaugarea de add-uri deasupra produselor.

Toata lumea este destul de familiarizata cu add-urile de tip pop-up care apar pe majoritatea site-urilor de vanzari si nu numai. Acestea reprezinta un balans delicat. Prea multe add-uri pot duce la o incarcare a paginii mult mai grea. Problema vine si odata cu utilizatorii care nu au dispozitive suficient de rapide sa ruleze cursiv aceste add-uri, astfel experienta acestora este drastic inrautatita. De aceea este important sa adaugi unul sau cel mult doua add-uri pe pagina ta. Astfel vei putea promova  produsele la reducere dar nu vei sacrifica din experienta utilizatorului.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *