Cum sa-ti conduci afacerea?

Mature Businessman Seated at a TableDeobicei cand incepi o afacere nu stii exact ce ai de facut. Incerci totul pentru a face bani, pentru a-ti face site-ul mai popular. Multe lucruri merg, altele nu. Unele lucruri te fac sa te simti rau. La unele lucruri cititorii au reactionat urat, altele le-au iubit.

De-a lungul acestor teste si erori, inveti ca anumite principii functioneaza mai bine.

Cititorii pe primul plan. Asta este regula principala dupa care trebuie sa te ghidezi si te va multumi foarte tare. De fiecare data cand iti pui o intrebare, toate ar trebui sa le referi cu cititorii ” Ce ar vrea cititorii? Ce i-ar ajuta mai mult? „Cand alegerea este intre a face bani in plus sau interesul cititorilor, intotdeauna trebuie sa te gandesti la cititori, caci in timp ei te vor ajuta. Daca ai incredere in cititori, iar ei au incredere in tine, profitul va iesi oricum in timp.

Increderea e totul. Cea mai importanta caracteristica pe care o ai este increderea si atentia cititorilor. Atentia insa va disparea rapid daca cititorii nu mai au incredere in tine. Totul de pe lista se bazeaza pe doua principii, cand incepi marketingul afiliat, chiar daca tu crezi ca ii va ajuta pe cititorii, le vor strica increderea in timp.

Fa bani ajutand. Incearca sa scoti produse si cursuri care ii vor ajuta pe oameni, in asa fel banii pe care ii castigi sunt pe merit. Oamenii sunt fericiti daca le faci vietile mai bune, amandoi castigati si vietile amandurora sunt imbogatite.

Admite greselile. S-ar putea sa sune ca esti perfect pentru ceea ce faci, dar adevarul este ca te descurci. Tot ceea ce faci este sa te adaptezi si ai o frica constanta ca s-ar putea sa gresesti. De cate ori gresesti, cea mai buna metoda este sa recunosti, iar aceasta greseala evident o vei remedia, insa daca recunosti cititorii iti vor mai da o sansa.

Pentru a-ti conduce afacerea si a avea succes trebuie sa faci ceea ce simti ca este mai bine si productiv atat pentru tine cat si pentru clientul tau.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *