Cum sa-ti promovezi site-ul

Promovarea site-urilor proprii este parte integranta din orice afacere in ziua de astazi, lumea invartindu-se in jurul World Wide Web. Trebuie constientizat un lucru: site-ul web propriu poate fi o importanta sursa de venit pentru afacere. Promovarea corespunzatoare si o gandire in ansamblu pot creste veniturile si in acelasi timp fac cunoscute produsele si serviciile oferite catre utilizatori. Iata in continuare cateva optiuni pe care ar trebui sa le ai in minte.

Search Engine Optimization

Sau, mai pe scurt, SEO. Trebuie sa te asiguri ca tot continutul urmeaza regulile pentru o buna optimizare in motoarele de cautare. Acest lucru il va face sa fie mai usor indexat de crawlerii sistemului motorului de cautare. Cu cat pozitionarea este mai mare in motorul de cautare, cu atat le va fi mai usor utilizatorilor sa gaseasca ceea ce au nevoie, procesul de SEO va conferi vizibilitate si va aduce pozitionari mai bune.

Google Adwords – tehnica folosita pentru marirea numarului de accesari pentru foarte multe site-uri web. Exista si o investitie implicata, insa rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Google va promova site-ul pe toate paginile web relevante, si astfel, chiar daca cineva ajunge pe o alta pagina, sunt sanse mari sa va viziteze si ei site-ul.

Google Adsense – este o importanta posibilitate pentru a face legatura intre restul web-ului si site. Ofera anunturi prin bannere pe site-urile conectate. Un utilizator va obtine toate informatiile ce ii sunt necesare si va aduce recomandari pozitive site-ului.

Promovarea prin e-mail – desi uneori este neglijata, este o modalitate de promovare foarte eficienta pentru site-ul propriu. In fiecare email trimis trebuie sa va asigurati ca este inclus si linkul catre site in continutul semnaturii. In acest mod utilizatorii il vor vedea de fiecare data cand veti coresponda, este o modalitate de a atrage trafic si de a face mai cunoscuta propria afacere.

Daca toti acesti pasi par a provoca o situatie confuza, puteti angaja un profesionist care se va ocupa de marketingul si promovarea online a site-ului.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *