Dark Soul 2 are mai mult de 13 trilioane de suflete revendicate

tumblr_static_dark-souls-2-wallpaper-1 (1)Dark Souls 2 si moartea sunt unul si acelasi lucru. Inca asteptam de foarte mult timp, versiunea de PC al lui Dark Soul 2, intampinandu-ne cu o alta amanare, dar varianta noastra de consola a jocului a fost ocupata deja de Dark Souls 2. Versiunea de console a jocului ne-a facut sa avem o viata groaznica, atat de groaznica incat jucatorii de Dark Souls de pe Xbox 360 si PS4 au pierdut impreuna 13,051,397,868 de suflete.

Acesta este un numar foarte mare, nu prea inteleg cum se poate pronunta, dar daca stau sa ma gandesc putin as putea spune ca in Dark Souls 2 s-au pierdut 13 trilioane, 51 miliarde, 713 milioane, 397 mii, 868 de suflete.

Acest lucru dovedeste ca oamenii au murit foarte des, de fapt au murit de 252,163,804 ori. Doar 68 de milioane din acestia vin din versiunea de Xbox 360 al jocului, cu un numar masiv de 183 de milioane venind de la detinatorii jocului pe Playstation 3.  Nu sunt eu un om de stiinta, dar acest lucru ne spune 2 lucruri, fie jucatorii de pe Playstation 3 sunt niste esecuri la acest joc, fie Dark Souls 2 a vandut de 3 ori mai multe copii pe Playstation 3.  Sau jucatorii de pe Xbox 360 sunt zei ai jocurilor.

Destul de amuzant este faptul ca moartea cauzata de caderea de la inaltime este cea de a 2-a cea mai comuna cauza a mortii jucatorilor din Dark Souls 2, aproape tripland infrangerea din partea celorlalti jucatori si de 10 ori mai mult decat cei care au murit dupa ce au cazut in capcane.

Am aflat de pe un blog ca, versiunea fizica de PC a jocului Dark Souls 2 a fost amanata pentru inca 2 saptamani, iar aceasta va fi lansata pe 2 mai. Insa putem sa achizitionam jocul in varianta distribuita digital inca de pe 25 Aprilie, de aceea astept cu nerabdare ca acesta sa fie lansat si sa speram ca nu vor mai fi alte amanari.

 

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *