De ce sa cumperi o tableta si nu un laptop

Motivele pot fi multe. Prezentam in continuare cateva dintre ele.

1. O tableta depaseste un laptop din punct de vedere al portabilitatii. Ocupa mult mai putin spatiu, are dimensiuni notabil mai reduse si poate fi si pornita imediat. Un laptop necesita timp mai mult pana sa se deschida fata de o tableta. Functiile indeplinite de tablete ajung apropiate de cele ale unui laptop, astfel tableta castiga detasat din punct de vedere al portabilitatii.

2. Durata de viata a bateriei. Daca un laptop poate oferi pana la 6 ore de autonomie – intr-un caz fericit, o incarcare completa a tabletei o face functionala o zi intreaga. Cu durata de viata a bateriei ce poate depasi 10 ore, tableta se dovedeste inca o data superioara unui laptop.

3. Tableta este cel mai bun prieten al unui om de afaceri. In timpul unei intalniri se discuta despre un produs. Poti face prezentarea imediat de pe tableta, fara a trebui sa intinzi tot felul de panouri si grafice. Poti colabora cu colegii, distribui informatiile obtinute, poti face modificari de ultim minut cand acestea se impun.

4. Divertisment. Aici castiga din nou tableta. De la cei pasionati de citit, pana la cei pasionati de jocuri, oricine poate sa beneficieze de avantajele tabletelor. Facilitatea touchscreen ofera o experienta imbogatita fata de utilizarea unui laptop, durata de viata a bateriei promite de asemenea divertisment indelungat, astfel tabletele castiga din nou puncte in plus fata de laptopuri.

5. Pretul. Factor foarte important cand vine vorba de cumpararea unui gadget. O tableta se dovedeste din nou mult mai ieftina fata de un laptop. Asadar pe langa avantajele dimensiunilor, portabilitatii, conectivitatii, duratei de viata dar si divertismentului se mai adauga si pretul. In acest fel tabletele devin accesorii dorite de oricine are nevoie de o solutie tehnologica portabila si utila.

, , ,

Navigare în articole

Un comentariu la „De ce sa cumperi o tableta si nu un laptop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *