De ce sa scrii o carte business

Books
Books

Povestea companiei tale nu ar trebui sa faca exceptie de la aceasta regula. Este indicat sa scrii despre modul in care ai evoluat cu compania ta, va fi o ceva ce va lasa compania ta in urma pentru cei ce vor urma sa faca parte din ea. In plus prin aceasta actiune vei putea sa iti maresti notorietatea pe piata

Unul din marele obiective al fiecarei afaceri este acela de a creea o impresie si o legatura puternica printre clienti. Nu numai ca o carte iti va da un aer de credibilitate, dar aceasta ofera un model pentru alte companii de urmat, in cazul in care compania proprie este una de succes.

Pentru a fi o carte de succes, va trebui sa stii ce sa scrii in acea carte. Ai putea face o cercetare inainte de a te apuca de ea. Sa afli ce doresc oamenii sa cunoasca in legatura cu afacerea ta, si sa ai subiecte bazate pe experientele proprii.

Va trebui sa fii sincer in redactarea cartii, nimanui nu ii place un mincionos. Va trebui sa dezvolti atat partile rele cat si partile bune pentru a evidentia cum ai trecut peste momentele mai putin placut din istoria companiei.

E important sa eviti sa scrii despre altii, la urma urmei este o carte care ar trebui sa te reprezinte in mod principal pe tine si nu pe altii.

Daca vei reusi sa redactezi o carte buna despre afacerea ta se vor deschide numeroase usi cu noi oportunitati.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *