Descoperă saloanele de înfrumusețare și programează-te online, cu Stailer!

stailer

Apelurile la recepția saloanelor de înfrumusețare au rămas în urmă. Oamenii aleg acum de cele mai multe ori să economisească timp unde se poate și să nu îl piardă cu lucruri banale. Chiar dacă este important să obții rezervarea locului, acest lucru poate fi făcut și fără să aștepți minute în șir la telefon pentru a vedea dacă este un loc disponibil. Descoperă saloanele de înfrumusețare și programează-te online!

Tot mai multe domenii și-au extins aria de activitate și în mediul online. Acest lucru s-a simțit și la saloanele și stiliștii care au destule pagini pe rețelele de socializare și nu numai. Programările pot fi efectuate tot online, prin doar câteva click-uri sau atingeri de ecran. Nu mai este necesar să îți rezerve locul o altă persoană, deoarece cu Stailer te programezi singur și fără probleme!

Stailer este o platformă online care îți vine în ajutor atunci când vrei să te programezi, însă nu ai timp. Fie de pe site, fie de pe aplicația mobilă, ai ocazia de a-ți rezerva locul la salonul dorit. Pe prima pagină a site-ului sunt afișate toate orașele în care te poți programa. Așadar, poți începe chiar acum căutarea celui mai aproape de tine!

Descoperă saloanele de înfrumusețare și programează-te online cu Stailer!

După ce ai găsit orașul tău, poți vedea toate saloanele și stiliștii din acesta. Lista lor poate fi ordonată în funcție de cele mai recomandate, astfel încât vei vedea unele dintre cele mai apreciate saloane de către clienți. Fiecare salon și stilist au disponibile recenziile clienților, care sunt mai întâi verificate. În acest fel, noii clienți au parte de informații reale. 

Ai găsit un salon potrivit? Programează-te online! Doar selectează ora și data la care dorești programarea, iar la final introdu numărul tău de telefon. Stilistul va fi informat despre programarea ta. În cazul în care dorești să anulezi rezervarea, o poți face oricând fără probleme. De asemenea, la rândul său, stilistul poate anula și el programarea ta. Bineînțeles, vei fi și tu informat despre acest lucru. Citeste mai multe aici

Setează remindere pentru programare și nu vei întârzia!

În vederea ajungerii la timp a clienților la programările lor, Stailer îți oferă posibilitatea de a seta remindere despre acestea. La intervalul stabilit de tine, platforma îți va trimite mesaje text care să îți amintească de programarea respectivă. 

Acest lucru este posibil și pe aplicație. Stailer dispune și de o aplicație mobilă pe care o poți descărca pe telefon sau tabletă. Modul în care te programezi este același, iar reminderele se trimit sub formă de notificări pop-up. 

Orice metodă ai alege pentru a te programa, Stailer îți este de ajutor. Cu doar câteva atingeri de ecran sau click-uri vei putea obține o rezervare a locului la un salon de top, din orașul tău. În fiecare zi poți reveni să verifici dacă s-a eliberat locul în cazul în care nu este disponibil. Programează-te online și economisește timp prin această platformă!

Contact: support@stailer.ro

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *