Despre realitatea augmentata si internet

Realitatea augmentata reprezinta acea forma a realitatii in care sunt incluse elemente tehnologice.

Spre exemplu, in viitorul apropiat vor exista aplicatii de telefon sau de tableta care ne vor permite sa vizualizam informatii legate de locurile inconjuratoare. Ne vom uita pe un telefon mobil sau pe o tableta si vom vedea detalii suplimentare privind strada pe  care ne aflam sau in legatura cu oamenii care locuiesc pe strada respectiva.

Ce este realitatea augmentata ?

Putem sa aplicam acest concept si pe internet. Imaginati-va o aplicatie la care sa ne putem conecta cu ajutorul unui user si a unei parole si sa vizualizam informatii noi in legatura cu cele mai vizitate restaurante sau cu spatiile in care se va desfasura turneul nostru preferat.

Prin intermediul realitatii augumentate si cu ajutorul unei camere web este posibil ne conectam la spectacolul nostru preferat si sa aflam mai multe detalii privind piesa jucata, actorii sau sponsorii spectacolului.

Realitatea augumentata ne poate oferi ocazia sa vedem prefata si informatii in legatura cu autorul unei carti chiar inainte de a citi cartea respectiva. Ne poate permite sa interactionam cu alti oameni si sa ne expunem un anumit status al personalitatii noastre, al lucrurilor care ne plac.

Realitatea augumentata este o stiinta a viitorului care ne va permite sa aflam mult mai multe lucruri despre ceilalti si sa ne comunicam mai bine propriile informatii. Va deveni un mijloc de publicitate foarte util, iar magazinele online se vor baza foarte mult pe imaginea lor virtuala chiar si in plan fizic, nu doar in plan virtual.

La fel ca si paginile web, realitatea virtuala se va baza pe tehnologii SEO si pe numarul de aprecieri primite din partea clientilor, care vor putea sa consulte catalogul online mult mai usor si vor putea sa gaseasca mult mai repede raionul cautat.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *