Digital Media Marketing

the-digital-marketing-room-homepage-gridDaca anul trecut, nu a fost anul in care sa va implementati o strategie de digital marketing, in 2014 ar trebui sa profitati de ocazie si a sa va faceti prezenta online. Viata pentru afaceristi obisnuia sa fie simpla, dar acum vremurile s-au schimbat si vietile lor au devenit mai complicate.

Inainte sa ajungi la client era foarte usor, foloseai cateva canale TV, statii radio si cateva reviste, iar clientul era ca si al tau. Daca erai capabil sa scoti un mesaj sa atraga clientul, erai in top. Dar acum, lucrurile au luat o alta intorsatura, avand acum o multime de canale TV, milioane de pagini de internet si sute de mii de aplicatii, asa ca tehnologia a ingreunat situatia.

Pentru a putea sa rezistati acestei industrii din Marketing Digital trebuie sa va adaptati.

  • Fii Online !

Primul pas pentru a te adapta e crearea unei pagini de internet, care se comporta ca un card de afacere in taramul digital. Incercati sa dezvoltati un website simplist, cu un design aratos, care sa fie efectiv pentru informarea clientilor.

In era digitala, pentru a avea un magazin online de succes, trebuie sa tineti un continut concis, la subiect, in care clientul sa poata fi convins sa achizitioneze de la tine.

Una din metodele pe care le puteti folosi este sa gasiti oameni care sa va distribuie continutul blogului.

  • Fii Social !

Indiferent de ceea ce crezi despre social media, avand o prezenta sociala cu afacerea ta, este o necesitate in 2014. Incercati sa preluati controlul unei audiente in masa.

Creeati-va o pagina de facebook, prin intermediul sau avand acces la cei mai multi utilizatori ai lumii. Facebook-ul fiind foarte bun de asemeni si pentru optimizarea paginii pentru motoare de cautare (SEO).

Pastrati-va continutul nou si actualizat.

  • Fii local !

Sa-ti construiesti o pagina de internet si sa-ti incepi strategia de social media, nu va face clientii sa te gaseasca. Aici apare in joc Google, acel motor de cautare care te face gasit de catre toata lumea.

Daca iti faci un profil local, vei aparea pe Google Maps si utilizatorii iti vor gasi sediul firmei. Profilul Local le da posibilitatea utilizatorilor sa iti examineze produsul si serviciile oferite.

De aceea ar trebui sa iti faci prezenta in mediul virtual pentru a tine pasul cu tehnologia si pentru un mai bun contact cu publicul.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.