Erori comise in blogging

eroriDeoarece se crede ca bloggingul este un domeniu foarte simplu si foarte amuzant de abordat datorita sarcinilor de lucru usoare care sunt de efectuat, ajung sa se comita greseli destul de mari si totul da gres in cele din urma. Multe erori pot sa te coste grav si chiar iti pot pune in pericol viitorul blogului.

Continut superficial si de slaba calitate

Continutul este regele in regatul blogurilor. Este foarte important ca orice ai scrie si ai impartasi pe blogul tau sa fie corect, informativ si de foarte buna calitate. Cititorii de pe internet nu au timp sa citeasca ceea ce a scris printre randuri un bloger. Doar cu ajutorul unui continut grozav, bine scris, unic si interesant, vei fi capabil sa atragi atentia si sa iti mentii cititorii fideli. Asadar, un continut superficial si de proasta calitate va ucide incet incet blogul tau, asadar evita asta cu toate fortele.

Copy-paste

Plagiatul este un delict si daca te implici in actiunea de a copia articole de pe alte bloguri si de a le alinia pe propriul blog, vei ajunge sa fii penalizat foarte tare de catre motoarele de cautare mai devreme sau mai tarziu. Importanta unui continut original si unic nu poate fi egalata de nimic altceva. A da copy-paste pur si simplu poate duce la stergerea permanenta sau banarea unui anumit blog. Iti vei pierde din credibilitate ca scriitor sau ca blogger daca cititorii tai vor descoperi material copiat din alta parte la tine pe blog.

Nu te abonezi la motoarele de cautare

Scrii corect, in mod unic si ai un continut original 100%, insa graficele nu arata nici un semn de crestere a traficului sau a notorietatii blogului tau. Ei bine, cea mai mare parte din trafic de pe un blog vine de la motoarele de cautare si pentru ca acestea sa iti ofere trafic, ar trebui sa le permiti sa stie de existenta blogului tau.

, , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *