FIFA World disponibil pentru toata lumea

FIFA Free-to-PlayAnterior fiind disponibil doar intr-o editie limitata, Electronic Arts si-a extins beta-ul in desfasurare, pentru jocul pc free-to-play, Fifa World, utilizatorilor din jurul lumii. Eficient imediat, poti juca jocul descarcandu-l prin intermediul serviciului Origins.

Potrivit producatorului Alex Grimbley, produs de Electronic Arts Canada, Fifa World caracterizeaza gameplay de consola de inalta definitie si va functiona pe aproape orice PC. Un laptop sau un desktop cu specificatii medii, ar trebui sa fie de ajuns, spun cei de la Electronic Arts. Exista suport de asemenea si pentru FIFA Ultimate Tema, modul foarte popular de joc fantasy. De asemenea pentru a avea parte de mai autentica experienta puteti folosi si un gamepad.

In total, FIFA World are peste 16.000 de jucatori si 600 de cluburi din mai mult de 30 de ligi licentiate oficial. Limbile suportate sunt : Engleza, Germana, Franceza, Rusa, Mexicana, Spaniola, Braziliana, Portugheza, Polonezasi Turca. Modurile de joc includ, Seasons, Accomplishments, Tournament si Match Invites, unde poti sa te confrunti cu prietenii.

Betaul Global pentru FIFA World vine dupa ce Electronic Arts a tinut 4 sesiuni de closed beta si o open beta limitata pentru joc. In tital mai mult de 1.5 milioane de oameni s-au inregistrat sa joace atunci, potrivit celor de la Electronic Arts.

Cerintele de sistem recomandate pentru FIFA World pentru PC sunt :

Procesor : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz / Athlon X4 60e 2.2GHz

Windows : Windows XP SP3 2GB / Windows Vista / Windows 7 4GB

RAM : 2GB

Placa Video : DirectX 9.0C, Shader 3.0, GeForce 8800GT / Radeon HD 3870

Spatiu disponibil pe hard disk : 3.96 GB (1.96 pentru descarcarea initiala)

Conexiune la internet : Descarcare de 1Mbit/s, 256kbit/s Upload.

Se pare ca cei de la Electronic Arts au facut o miscare indrazneata lansand un joc free-to-play din seria FIFA, multi dintre noi am asteptat ca un astfel de joc sa fie lansat gratuit si sa ne putem juca intre noi pe internet, sa speram ca este unul reusit de aceasta data.

, , , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *