Google preia Songza

SongzaIn ziua de astazi muzica este un element care ne insoteste mai pretutindeni. Avand in vedere cat de mult s-au dezvoltat aplicatiile mobile in ziua de astazi ne putem bucura de muzica oriunde si oricand. Totusi acest lucru nu este destul si pentru a satisface utilizatorii au fost infiintate aceste servicii de music streaming.

Songza este unul din cele mai bune sisteme de music streaming de pe piata la momentul actual. Prin intermediul acestuia poti asculta ce muzica iti doresti si poti recurge la playlisturi realizate in functie de starea ta de spirit, de ora la care asculti muzica si chiar in functie de locatia in care te alfi. Aceste optiuni au dus experienta music streaming la un alt nive.

Recent cei de la Google au spus ca vor achizitiona Songza. Google au deja un sistem de music streaming activ insa acesta nu este la fel de popular precum si-ar fi dorit. In momentul de fata Google are un sistem automat care genereaza playlisturile utilizatorului in functie de prima melodie aleasa de acesta. Google ar avea de castigat destul de multe de pe urma achizitiei Songza.

Nu a fost facuta publica o cifra exacta in privinta achizitei insa zvonurile spune ca aceasta achizite se va invarte in jurul cifrei 6.7 milioane de dolari. New York Times e de parere ca afacerea Songza ar valora 39 de milioane de dolari.

Indiferent de suma de bani pe care Google o va plati pentru achizitia Songza un lucru este clar Songza va ramane un brand independent si aplicatia mobila va continua sa fie disponibila pentru utilizatorii mediului mobil.

Songza s-a lansat in anul 2010 si a venit cu ceva nou pentru utilizatorii sau. Playlisturile realizate in functie de preferintele si starile acestora de spirit. In momentul de fata Songza are mai bine de 5.5 milioane de utilizatori.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *