GTA Online Capture Creation Tool

GTA-OnlineVinerea aceasta, pe 11 Aprilie, cei de la Rockstar Games vor adauga in Grand Theft Auto Online, abilitatea de a-ti construi propriul job de capturare cu unealta de GTA Online Creator. Acest update iti va permite sa creezi joburi in oricare din cele 4 variante de joburi capture (Contend, Hold, Raid si GTA) si sa le publici pentru ca toata lumea sa le poata juca, evalua si distribui prin intermediul Rockstar Games Social Club.

In onoarea update-ului ce urmeaza sa apara, iar pentru a te ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile pentru valul de noi jucatori, ce au facut creatiile capture sa apara, de astazi pana vineri, sa joci orice Job Capture in GTA Online, vei castiga de 2 ori mai multi dolari GTA si RP. Daca inca nu ai jucat modul Capture in GTA Online, aceasta este o intorsatura GTA inspre stilul de confruntare clasic captureaza steagul care aduce un nou nivel de actiune asupra adversarilor in lumea lui Los Santos si Blaine County. Strategia joaca un rol imens in timp ce intinzi momeli, plasezi capcane si obstacole pentru a te asigura ca inamicul nu se apropie de bunurile tale.

Update 1.12

De asemeni, astazi este un nou update disponibil care include multe imbunatatiri si reparatii care au fost anuntate saptamana trecuta, incluzand RP in plus de fiecare dai like sau dislike la un continut dupa ce il joci, abilitatea de a-l chema pe Lester lasandu-l sa instructeze politistii sa treaca cu vederea activitatile criminale pentru o scurta perioada de timp, de asemenea intensificarea platilor pentru terminarea Joburilor, Parachute, Race, Deathmatch si LTS cu mai putin de 4 jucatori. Pentru a obtine noul update, doar intra online cu Playstation 3 sau Xbox 360 in Grand Theft Auto V, si vei fi solicitat sa descarci un update automat.

Update-ul adauga de asemenea si alte imbunatatiri, insa mai mult repara tot felul de buguri si greseli ale jocului constatate.

, , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *