Încă nu te-ai programat până acum la un salon de beauty cu Stailer? Vezi ce avantaje poți avea

stailer

Dacă încă nu te-ai programat până acum la un salon de hair and beauty cu platforma Stailer, încă nu este târziu să o descoperi. Și asta pentru că îți va oferi foarte multe avantaje de care tu te poți bucura.

Frecventăm saloanele de înfrumusețare și este una dintre cele mai apreciate industrii la momentul actual. Avem parte de răsfăț și de o largă listă de servicii de unde noi putem alege să ne întreținem frumusețea. Fie că vorbim despre un eveniment important din viața noastră sau pur și simplu dorim să facem o schimbare de look la o anumită perioadă, căutăm întotdeauna un stilist potrivit pentru noi, să ofere servicii de calitate. Însă atunci când vine vorba despre o programare, trebui să sunăm cu cel puțin o săptămână înainte pentru a ne găsi un loc liber. Și asta pentru că saloanele sunt pline de fiecare dată.

Este poate cea mai neplăcută parte atunci când trebuie să sunăm dintr-un loc în altul fără prea mai rezultate. Pentru asta a apărut platforma Stailer, să ne eficientizeze timpul mai mult ca oricând și să ne aducă mai aproape unii dintre cei mai buni stiliști. Însă asta nu este tot. Descoperă mai departe de ce ar trebui să te programezi cu Stailer și ce beneficii îți aduce.

Cu Stailer poți merge la un salon de beauty chiar azi

Stailer este o platformă online cu ajutorul căreia te poți programa la un salon de beauty chiar astăzi, fără a mai da zeci de telefoane, fără a mai pierde timpul căutând un stilist disponibil. În doar câteva minute te programezi la orice salon din orașul tău. Spre exemplu dacă ești în căutarea unor saloane de manichiura si pedichiura in Targu Mures, accesează Stailer și vezi lista cu cele disponibile pentru tine. Alege-l pe cel care ți se potrivește și fă o programare online în intervalul orar ales de tine.

Stailer îți oferă o gamă largă de servicii din industria beauty

Bineînțeles că pe platformă nu vei găsi doar saloane de manichiură și pedichiură. Gama de servicii este mult mai largă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Saloane de make-up, tuns, vopsit, epilat, masaje de relaxare, tratamente faciale și multe altele, toate pe o singură platformă pe care tu o poți accesa oricând, la orice oră din zi sau din noapte. Ai informatii extra aici. 

Bucură-te de avantajele platformei, gratuit

Stailer îți oferă eficientizare de timp în găsirea unui salon, dar și în vederea unei programări, gamă largă de servicii de beauty, toate acestea 100% gratuit. Nu ești condiționat de nimic și o poți utiliza ori de câte ori ai nevoie. Poți de asemenea să descarci și aplicația Stailer din App Store, Google Play sau App Gallery, pentru a-ți crea un cont. Vei descoperi și mai multe avantaje. 

Așadar, dacă nu te-ai programat până acum la un salon de beauty cu Stailer, este timpul să o faci. 

Date de contact: support@stailer.ro

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *