Jocuri online, modalitati de atragere a clientilor

Jocurile online reprezinta o modalitate foarte buna pentru a plasa pagina web in varful ierarhiei SEO datorita numarului mare de vizitatori care acceseaza pagina respectiva. Se anticipeaza faptul ca intr-un viitor apropiat, marile magazine de pe internet vor avea aplicatii de jocuri pentru a determina clientii sa ramana mai mult pe pagina magazinului lor.

De ce sa utilizam jocurile pe internet pentru a ne pastra clientii?

Jocurile de internet sunt foarte utile in ceea ce priveste atragerea clientilor care vin sa se relaxeze jucand un joc online. Jocul online ii implica activ pe vizitatorii site-ului, iar trecerea de la o runda la alta a jocului se poate face cu informarea clientilor in privinta produselor noi. Premiile castigate la jocuri pot deveni premii reale, adica produse ale magazinului online, bonusuri pentru timpul petrecut pe pagina si asa mai departe.

Cum putem crea un joc online ?

Jocurile online sunt create in general folosind limbaje precum Java Servlet, sau JavaScript si PHP, sau alte limbaje.  In momentul in care ne hotaram sa realizam un joc nou trebuie mai intai sa ne stabilim ideile de baza ale jocului.

Apoi trebuie redactat un scenariu pentru joc si trebuie urmate regulile de programare prevazute in tipar. De obicei, la constructia unui joc colaboreaza o intreaga echipa de programatori. O parte din ei se ocupa de grafica jocului, altii de respectarea cerintelor impuse de scenariu si a cerintelor de originalitate. Apoi sunt programatorii care se ocupa de functionalitatea jocului.

Tipuri de jocuri

Exista mai multe tipuri de jocuri : de inteligenta, de strategie, de relaxare si jocuri de cultura generala, de dezvoltare a abilitatilor de a realiza mai multe activitati cum ar fi condusul,  jocuri specifice diverselor sporturi, jocuri de societate. In scurt timp vor fi intalnite si jocuri care ajuta la imbunatatirea vanzarilor online. Din cadrul jocurilor, managerii magazinelor pot culege foarte multe informatii privind preferintele acestora.

 

 

 

 

 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *