Magazin virtual 3D

magazin_online

In viitor vom putea vizita online magazine online cu ajutorul internetului. Cum este posibil acest lucru? Vor exista magazinele online 3D.

Stiinta jocurilor pe calculator a progresat foarte mult. Din acest motiv tehnologia utilizata la jocurile pe calculator va putea fi folosita si in cadrul magazinelor online.Magazinele virtuale vor putea prezenta produsele pe care doresc sa le vanda in format 3D, utilizand video-uri sau animatii 3D ca in jocurile 3D.

Magazinele 3D vor permite oamenilor sa acceseze o gama foarte variata de produse. Vor exista magazine online universale care vor avea miliarde de cumparatori din intreaga lume. Notiunea de marketing va fi reinventata cu ajutorul magazinelor 3D. Magazinul online 3D este o tipologie de magazin al viitorului.

Shopping-ul online este in plina dezvoltare.  Magazinele 3D vor reprezenta ca si magazinele clasice din zilele noastre un loc in care putem sa ne intalnim cu amicii, un spatiu de entertainment si de relaxare. Vor evolua foarte mult reperezentatiile care vor avea loc in mediul virtual. Vor exista muzee virtuale, galerii de arta si alte atractii turistice menite sa atraga cumparatorii.

Magazinele online 3D sunt magazine ale viitorului deoarece sunt practice, ocupa putin spatiu si sunt usor de intretinut. Vom vizita magazine ale viitorului atat pentru a face cumparaturi cat si pentru a ne petrece timpul intr-un mod relaxant. Astfel, magazinele 3D vor lua locul magazinelor clasice din ziua de azi. Modul de a face cumparaturi al viitorului va fi foarte diferit de modul nostru actual de a merge la cumparaturi.

Aparitia magazinelor online va avea si efecte negative. De exemplu, va reduce foarte mult socializarea reala dintre oameni, la fel ca alte forme de tehnologie existente in ziua de azi.

Magazinele online 3D sunt magazinele viitorului, iar lumea asa cum o percepem in ziua de azi se va schimba foarte mult dupa aparitia lor.

 

 

 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *