Metode de promovare pentru un magazin online 2

e-commerce
e-commerce

Iti poti promova noul site de vanzari pe care l-ai lansat si prin intermediul unei campanii de articole. Acest tip de marketing este unul care poate genera niste costuri in plus dar care in timp se vor dovedi a fi o investitie care a meritat. Poti sa scrii tu singur articolele daca ai informatiile suficiente despre produsele ce le comercializezi. Sau poti recurge la o companie care se ocupa cu astfel de campanii de promovare. Marketingul prin intermediul articolelor este o foarte buna metoda de promovare. Vei putea sa plasezi produsele pe care le comercializezi in acesta si sa informezi potentialii clienti cu privire la acestea. Poti de asemenea sa inserezi si un link direct catre site-ul tau de vanzari online pentru a creste numarul de utilizatori care iti vor vizita site-ul.

O alta metoda destul de des utilizata in ziua de astazi este aceeea de promovare prin intermediul site-urilor de socializare online. Poti sa iti creezi o pagina doar cu acest scop. Acolo iti vei putea posta ofertele sau produsele noi. Cu cat vei avea mai multi prieteni si urmaritori pe pagina de Facebook sau pe Twitter cu atat vei inregistra mai mult trafic pe site-ul tau. Mai multe share-uri mai multe vanzari, cel putin asa arata conceptul. Totul sta in capacitatea ta de a aduce publicitate pozitiva pentru site-ul tau. Publicitatea negativa nu este rea la randul ei intrucat poate folosi, dar avand in vedere ca esti abia la inceput de drum cu site-ul tau aceasta ar putea sa iti distruga afacerea.

Poti bineinteles sa platesti pe Facebook pentru servicii de promovare pentru perioade de timp daca doresti sa fii mai bine vazut si ca site-ul tau sa fie mai bine promovat. Aceste costuri probabil ca se vor amortiza in timp daca site-ul este unul care va fi unul de succes.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *