Microsoft si Surface Mini

microsoft-surface-miniDaca Surface Mini al celor de la Microsoft nu se apropie de iPad mini-ul celor de la Apple, nu sunt sigur de ce s-ar mai deranja. Tableta mica al celor de la Apple nu este perfecta, dar este, fara intrebari, cea mai buna taleta mica de pe piata. Ofera cel mai elegant designt, foarte responsive, cu o interfata de rezolutie foarte mare, imbunatatind viata bateriei si are acces la o multime de aplicatii de clasa mondiala. Este atat de bun, incat acum prefer tabletele mai mic impotriva tabletelor mai mari, iPad Air.

Intotdeauna am presupus ca voi pierde imobiliarele pe un dispozitiv cu ecran mai mic, dar cu mini-ul avand aceiasi rezolutie ca si iPad Air, nu este cazul. Spatiul salvat si greutatea nu sunt nimic despre care putem sa comentam. In timp ce Microsoft se pregateste sa dezvaluie ce-a de-a 3-a oferta majora de tablete saptamana viitoare, dupa Microsoft Surface 2 si Surface Pro 2, trebuie sa inteleaga ca „destul de bun” nu se va potrivi in spatiul tabletelor.

In timp ce este la fel de multa competitie in piata tabletelor de dimensiune normala, interesata in modele de 7-8 inch este in mod special intensa. Acesti consumatori asteapta o dimensiune si o eleganta care sa se potriveasca etichetei de „mini”.

Daca Surface Mini arata la fel ca Surface 2, cu aceiasi optiune de culoare gri sau alba, colturi ascutite si o grosime construita sa acomodeze un port USB, Microsoft va pierde. Sa speram ca, compania intelege ca Mini, mai mult decat tabletele de dimensiune normala, trebuie sa fie o tableta 100%. Nu va faceti griji despre porturi, sloturi si jack-uri peste putere si audio, Microsoft. Lasati-va prietenii third-party sa faca ceea ce fac pentru Apple si construiesc accesorii mai multe Bluetooth. Nici un cablu sau modemuri USB nu sunt necesare pentru ca acestea sa fie mai bune.

 

, , , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.