Noi trenduri in vanzarile online

Online ShopAvand in vedere faput ca majoritatea site-urilor de vanzari online trebuie sa concureze cu cei de la Amazon, acestea vor trebui sa vina cu cateva solutii noi care sa imbunatateasca experienta consumatorilor in general.

Ridicarea produselor din magazin:

In lunile trecute am vazut magazine mari implementand aceasta solutie. Este una care este pusa in aplicare de marile lanturi de magazine din Statele Unite, Wallmart, Sears si Kmart. Sistemul presupune ordonarea elementelor de care ai nevoie in mediul online si tu trebuie doar sa te prezinti in fata magazinului la ora stabilita pentru a ridica produsele dorite. In Chicago, aceasta tehnica este dusa la un alt nivel Kmart si Sears experimentand in momentul de fata cu livrarile la domiciliu.

Depozite de ridicare:

Retailerii mai mici care nu au o retea de distributie la fel de organizata si mare precum Wallmart ar putea deschide depozite speciale pentru ridicarea comenzilor realizate de clienti.

Aplicatii Mobile

Smartphone-urile si tabeletele sunt dispozitive care vor ajuta vanzarile online sa treaca la nivelul urmatori. Sunt foarte multe aplicatii mobile destinate in special vanzarilor online, care fac activitatea de cumparaturi una foarte usor de realizat. Poti realiza comparatii de pret intre produse si sa alegi produsele care iti convin.

Prezentari Video

Nu este un sistem destul de bine implementat, dar ne putem astepta la prezentari de produs cat mai detaliate in format video de acum inainte. Spre exemplu, poti viziona un produs cum iti doresti pentru a iti putea crea o imagine mai clara in legatura cu acel produs.

Reduceri speciale de pret

Acestea sunt deseori intalnite in mediul online. Reduceri care nu sunt aplicate daca ar fi sa achizitionezi un produs in format clasic. Unele din aceste reduceri pot sa fie anuntate din timp asa ca iti poti economisi banii cu cateva saptamani inainte pentru a cumpara acel produs.

Indiferent de cum va avansa tehnologia, cu siguranta ca vanzarile online vor deveni din ce in ce mai interactive.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *