Optimizarea unui site folosind metode SEO

Procesele SEO se ocupa in principiu de diferite aspecte si parti ale unui site in timpul procesului de optimizare, astfel incat sa se potriveasca cu standardele globale SEO. Mai jos sunt cateva sarcini care se pot aplica in cadrul unui proces de optimizare, in asa fel incat sa se creasca autoritatea in timpul unei cautari.

  1. analiza de cuvinte cheie si de cercetare. Acesta este unul dintre primele lucruri care se fac in timpul unui proces de optimizare SEO. Dupa examinarea intregului site in detaliu, se efectueaza cercetari si analize pentru cuvinte cheie extinse. Aceste cuvinte cheie sunt identificate cu un set de cuvinte care sunt cele mai potrivite pentru acel site. Pe baza analizei lor, se clasifica cuvintele cheie in cuvinte primare si secundare.
  2. cresterea densitatii de cuvinte cheie. Dupa ce a fost identificat un anumit set de cuvinte cheie, urmeaza etapa de asigurare ca acestea apar relativ si frecvent pe parcursul intregului site.
  3. link building. Link building presupune crearea de linkuri interne care leaga diferite pagini ale site-ului, precum si obtinerea de backlink-uri de la alte site-uri cu renume.
  4. verificarea tag-urilor. Un conusltant SEO verifica daca site-ul contine taguri in titlu precum si meta taguri in forma cea mai corecta. Acesta este un factor important care poate creste page rank-ul site-ului.
  5. optimizarea continutului paginii web. Aceasta este o alta problema, care se adreseaza in timpul procesului de optimizare al intregului site. Un programator SEO verifica de obicei paginile web pentru un continut duplicat, pentru un continut plagiat, pentru continut ascuns, limbaj ofensator sau abuziv si ia masurile necesare pentru a remedia aceste probleme.
  6. validarea codului. Tot in cadrul procesului de optimizare SEO se verifica paginile web individual si codul HTML pentru a identifica erori de sinteza sau bug-uri care ar putea afecta potential clasamentul site-ului.

Cum anii trec, aceste procese de eficientizare SEO raman la fel de misterioase ca si pana acum, incat cel care isi propune sa creasca rangul paginii sau autoritatea trebuie sa urmeze intocmai unele dintre aceste reguli.

 

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *