Pacific Rim 2 confirmat pentru 2017

Pacific Rim
Pacific Rim

Indiferent de ce opinie ai avut depsre Pacific Rim din anul 2013, un lucru este sigur: Filmul a stiut care a fost ideea acestuia. Un robot gigant care se lupta cu monstrii giganti. Desi povestea este una destul de neinteresanta si copilareasca filmul a reusit sa se foloseasca foarte bine de aceasta tema.

Guillermo del Toro a confirmat acum cateva zile ca vom avea parte de o continuare a povestii. Mai exact al doilea Pacific Rim va fi lansat in anul 2017 in data de 7 aprilie. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, se pare ca del Toro ne-a oferit si o serie de informatii in legatura cu firul epic din Pacific Rim 2.

In partea a doua, vom regasi persoanejele din primul film, pe Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb si „poate chiar si pe Hannibal Chau”. Este de asteptat ca aceeasi actori sa joace dar acest lucru inca nu este confirmat.

Filmul original nu a reusit sa fie la fel de bun pe cum s-ar fi asteptat publicul din America de Nord asta deoarece Legendary Pictures se pare ca s-a axat mai mult pe publicul international. Poti privi filmul ca pe un proiect de globalizare total diferit de cele de pana in prezent. Un director de filme european care creeaza un film bazat pe o poveste cu traditii japoneze in care sunt adaugate elemente culturale americane pentru a influenta vanzarile si publicul general.

Chiar daca filmul nu a fost atat de bine primit cum s-ar fi asteptat de publicul larg, al doilea film pare a fi destul de anticipat, in special de Statele Unite ale Americii. Personal cred ca filmul a fost unul destul de bun si ca a abordat o poveste oarecum banala intr-un mod destul de spectaculos si placut. Nu stiu daca filmul ar merita o parte 2, dar avand in vedere ca sunt pe masa milioane de dolari pentru aceasta serie probabil ca vom mai vedea cel putin un Pacific Rim.

, , ,

Navigare în articole

Un comentariu la „Pacific Rim 2 confirmat pentru 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *