Proiectoarele – stiinta viitorului

Ne este greu sa purtam in genti dispozitive diferite cum ar fi telefoane, laptopuri, si alte gadget-uri. Modul lor de afisare este pe un ecran cu scris prea mic si ne dor ochii datorita radiatiilor de la aceste dispozitive.

Putem uita de toate aceste probleme, au aparut proiectoare si echipamente de afisaj de dimensiunile unei foi de hartie, care ne permit sa afisam informatiile de care avem nevoie pe orice tip de suprafata. Astfel ne vom putea citi e-mailurile utilizand un perete in loc de telefonul mobil. Daca dorim sa interactionam cu afisajul respectiv, exista echipamente precum Wii care pot interpreta gesturile noastre si pot duce la modificarea paginii pe care intram.

Proiectoarele sunt o tehologie aflata in ascensiune, se prevede faptul ca in curand vom putea avea obiecte inteligente precum canile inteligente care ne vor afisa date precum paginile noastre favorite de internet, cantitatea de zahar din bautura noastra, temperatura bauturii si multe alte astfel de informatii.

Cu ajutorul proiectoarelor vom interactiona mult mai usor cu mediul virtual care va fi practic prezent peste tot in vietile noastre. Aceste proiectoare trebuie, insa, utilizate cu grija deoarece anumite tehnologii pot deveni intruzive.

Cu ajutorul proiectoarelor viata asa cum o cunoastem va deveni mult mai interesanta si mai precisa in informatiile utilizate. In viitorul apropiat vom dispune de proiectoare, care vor fi mult mai avansate si mai ieftine decat echipamentele actuale.

Deocamdata, proiectoarele sunt doar in stadiul de cercetare. Prin urmare sunt foarte scumpe si nu sunt accesibile inca. In scurt timp, insa, orice obiect va putea deveni un posbil ecran. Acest lucru va incuraja foarte mult campaniile publicitare, marile firme platind foarte mult pentru a deveni vizibile clientilor lor.

Proiectoarele reprezinta tehnologia viitorului care ne va oferi posibilitatea de a vizualiza tot mai multe informatii si a fi documentati in orice domeniu.

 

 

 

 

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *