Promovarea continutului

how-to-promote-contentAcest post are ca scop aluzia la continut pe care nimeni sa nu-l citeasca. Daca promovarea nu face parte din strategia ta de marketing a continutului, continutul va avea foarte putine sanse sa fie vazut de prea multa lume. Daca vrei sa ai un continut care sa faca un impact, condu traficul catre website-ul tau si sprijina conducerea de eforturi a generatiilor, trebuie sa ai o strategie de promovare a continutului la locul ei. Acest lucru este la fel de important pe cat este si creearea de continut, continutul remarcabil pe care nimeni nu-l va citi nu numai ca nu are nici macar o valoare, dar este in acelasi timp si o pierdere de timp.

Foloseste-te de Social Media

Retelele sociale sunt valoroase fiindca iti permit sa administrezi conexiunile cu toti fanii si urmaritorii. Poate creste expunerea si sa contribuie la cresterea autoritatii brandului companiei detinute.

Mai mult decat atat, semnalele sociale precum Like-urile (Aprecierile) si Share-urile (Distribuirile) au fost confirmate ca factori care afecteaza pozitia organica in motoarele de cautare. Daca ai deja o prezenta in retelele sociale, iar daca nu-ti administrezi contul si nu esti activ in intermediul retelei sociale, continutul tau este inutil.

 Concentreaza-te pe relatiile cu publicul

Daca apelezi la o agentie de relatii cu publicul iti poate creste traficul, iti va expune brandul si iti va imbunatati mesajul acestuia. Insemnandu-ti website-ul cu continut de calitate inalta, eforutrile de relatii cu publicul iti pot asigura ca mesajul brandului ajunge la audienta, transformandu-i si facandu-i sa te acceseze.

Multi fac greseala de a evita promovarea continutului, alegand sa se concentreze mai mult pe dezvoltarea de continut. Cu toate acestea, ar trebui sa va axati pe amandoua lucruri, incercand sa dezvolti un continut de calitate inalta care merita citit, dar sa-l si promovezi pentru a te putea afirma cu acel continut.

, , , , , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *