Reactiile oamenilor la jocul The Evil Within

The Evil WithinImpreuna cu anuntul conform caruia The Evil Within, urmatorul joc de la creatorii jocului Resident Evil, Shinji Mikami si Tango Gameworks, a fost amanat pentru luna octombrie al anului acesta, publisher-ul Bethesda a lansat azi un nou trailer promotional aratand cat de infricosator este jocul pentru cei care au testat jocul.

Videoclipul scurt, caracterizeaza reactii adevarate din test-ul de joc, din partea catorva barbati si femei ce au vrut sa arate factorul de infricosare din The Evil Within. Nu este prima data cand un publisher major a lansat un videoclip de reactii, pentru a scoate in evidenta un joc ce urmeaza sa apara. Pentru a promova jocul Dead Space 2 din anul 2011, Electronic Arts a lansat o campanie pe Youtube, numita „Your Mom Hates Dead Space 2” (Mama ta uraste Dead Space 2), ce caracteriza reactii de la mame despre continutul matur al jocului.

The Evil Within, a fost programat anterior pentru o lansare in luna August, dar acum acesta va fi lansat pe Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC pe 21 Octombrie. Lansarea va fi doar la 10 zile inainte de Halloween. Bethesda a anuntat de asemenea astazi, ca daca faci o precomanda a jocului The Evil Within, vei debloca un pachet expansion, numit „The Fighting Chance Pack”. In acest pachet veti putea gasi o trusa medicala, ce este defapt o imbunatatirii a vietii vitale pentru a-l activa pe Sebastian sa lupte mai departe; un gel verde, folosit pentru a-i imbunatati atributele lui Sebastian; un shotgun „Double Barrel” si 3 gloante, fiind un shotgun mai formidabil decat shotgunul obisnuit, si este folositor pentru situatiile in care esti inconjurat; si 2 bolt-uri, unul incendiar si unul cu venin, ce te vor ajuta voarte mult sa scapi de inamicii din apropiere, fie cu scantei de foc ce ranesc inamicul, fie atragandu-i si otravindu-i in scurt timp dupa aceea.

 

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *