Reclamarea linkurilor

Link mortInternetul este plin cu linkuri defecte. De multe ori aceste linkuri defecte exista pe pagini de calitate inalta, valoroase. Link Building-ul defecte este o practica foarte populara care functioneaza pe premisa in a ajuta detinatorii de website-uri sa-si repare linkurile defecte furnizand o alternativa superioara de care ei sa se lege.

Iata un exemplu. Conduci o companie de teste a produselor lactate si vrei sa construiesti linkuri la paginile de resurse stiintifice. O universitate din zona ta se intampla sa aiba o pagina mai veche cu resurse pentru produsele lactate, dar multe dintre linkuri sunt defecte. Incerci sa vorbesti cu detinatorul website-ului pentru a-i afisa linkurile defecte, si sugerezi resursele tale mai noi si actualizate ca alternativa. Detinatorul website-ului se leaga poi de pagina ta de resurse pentru produsele lactate.

Procesul poate fi repetat din nou si din nou. Cateodata iti folosesti continutul existent ca o sugestie pentru a inlocui linkurile defecte, alta data produci continut specific pentru acest scop.

Reclamarea linkurilor

Putin diferit decat link building-ul defect este practica reclamatiilor de linkuri, in care repari sau dobandesti linkuri care o data duceau catre site-ul tau sau duc catre site-ul tau dar esueaza sa furnizeze vreo valoare SEO. Sunt multe tiprui de strategii de reclamatii a linkurilor.

404

Exista linkuri care duc catre pagini de pe website-ul tau care nu mai exista. Open Site Explorer este o unealta buna pentru a gasi acestea. Poti fie redirectiona sau repara aceste linkuri.

Mentinunile brandurilor fara link

Este de multe ori comun sau usor sa gasesti altii scriind despre site-ul tau fara sa se lege de tine. De multe ori un simplu email autorului este destul pentru a securiza linkuri.

Imagini fara link

Este comun sa gasesti website-uri care au postat propriile imagini fara atributii. In loc sa scrie un copyright, acest lucru prezinta o oportunitate gresita de a castiga linkuri.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *