Redesign Gmail: imbunatatiri la aplicatia Android

La inceputul acestei luni Google a lansat cel mai important update de pana acum al aplicatiei Gmail pentru sistemul de operare Android.

A fost lansat pe piata un nou update, respectiv Gmail 5.0. Pe langa alte imbunatatiri, acest update ofera acum utilizatorilor posibilitatea de a gestiona mai multe conturi de e-mail. Cea mai importanta schimbare adusa aplicatiei este adaugarea suportului pentru diverse tipuri de alte e-mail-uri, nu neaparat conturi de Gmail. In variantele sale anterioare, aplicatia era limitata doar la Gmail si avea legatura doar cu celelalte aplicatii de la Google.

Ce este nou la Gmail 5.0?

Odata cu aceasta actualizare, aplicatia Gmail ajuta utilizatorii sa poata gestiona atat contul personal de Gmail, cat si alte conturi precum cele de Yahoo Mail, Outlook si asa mai departe.

Gmail in varianta sa 5.0 pentru Android are o interfata noua, ce pune in valoare un look modern aliniat cu stilul schimbarilor ce vor aparea la noul update Android Lollipop.

Exista de asemenea, odata cu acest update, cateva imbunatatiri de ordin navigational, care usureaza utilizarea aplicatiei, printre care se numara un buton de reply la sfarsitul mesajelor, si alte cateva elemente de desing ce fac mult mai usoara alternarea intre conturi diverse de e-mail.

Actualizarea aplicatiei Gmail este compatibila cu toate dispozitivele ce functioneaza sub sistemul de operare Android, de la versiunea 4.0 in sus. Inca nu se stie cand va fi facuta actualizarea aplicatiei si pentru sistemul de operare iOS.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *