Reguli noi de SEO

Google Panda este cel mai modern si mai nou sistem updatat pentru cei mai multi cercetatori de marketing. Inavata care sunt ultimele tehnici care te ajuta sa iti mentii afacerea pe prima pagina.

Aliniaza-te cu standardele

Obiectivul celor de la Google este sa furnizeze utilizatorilor sai o experienta ideala, ceea ce inseamna livrarea informatiilor de calitate, fara ca acestia sa fie nevoiti sa isi incarce paginile cu informatii inutile. Daca pagina ta a coborat cu un rang, atunci nu te arunca sa inchizi site-ul. Acesta poate fi pe deplin salvat, insa nu trebuie sa modifici Money Keys. Nu adopta alte tehnici lenese daca vrei sa ai rezultate bune.

Nu este atat de secret o analiza SEO

Desigur, o multime de oameni sustin ca optimizarea motoarelor de cautare tine cont de o serie intreaga de algoritmi. Unele din cele mai vechi tehnici de SEO au fost bazate pe algoritmul minciunii, insa, Panda Google a modificat in asa fel incat sa fie destul de greu de utilizat. Schimbarile algoritmilor in sine sunt destul de secrete. Rezultatele motoarelor de cautare sunt evaluate in timp real, de catre oameni adevarati. In intreaga America sunt o multime de scoruri de evaluare care in momentul actual au o rubrica separata. Vechiul mod de abordare SEO poate fi verificat ca o reala valoare a cititorului.

De moda veche: Prea multe cuvinte cheie

De moda prezenta: Aranjare organica a cuvintelor

Incepeti prin a nu va mai gandi la cuvinte unice, ci la termeni relativi. De exemplu, in loc sa inglobati articole care au referinta populara, precum „pierde in greutate rapid”, folositi cuvinte cu rezonanta, precum”dieta”, „exercitii dieta”, „grasime pierduta”. Daca partea de continut este scrisa cum trebuie, atunci fraza va urca automat in clasamentul de indexare. Un cuvant cheie nu trebuie sa intrerupa cursul unei fraze sau sa produca denaturari ale intregii fraze.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.