Renasterea jocurilor de muzica

CEO HarmonixPotrivit CEO-ului producatorului lui Rock Band si Dance Central, Harmonix, Alex Rigopulos, muzica si gameplay-ul sunt parti permanente din experienta umana. Ca parte din Reddit AMA de astazi, Rigopulos a spus ca era trist sa vada cum fenomenul jocului de muzica din sufragerie se termina, dar a explicat acest lucru din cauza ca muzica este atat de inclusa in materialul uman. Cel mai probabil vom vedea o renastere a jocurilor de muzica intr-o zi, incluzand un potential nou joc Rock Band.

Acesta a spus ca, desigur a fost trist atunci cand Rock Band a trecut, dar intr-o masura, se va intoarce, de asemenea jocurile de muzica trebuie sa evolueze la fel ca fiecare aspect dintr-o cultura pop.

Harmonix a creeat de asemenea seria Guitar Hero, ce a fost scoasa din joc de Activision oficial, dupa ce au inceput sa scada vanzarile. Rigopulus a spus ca Activison nu poate fi invinovatita individual pentru demiterea lui Guitar Hero.

Luna trecuta, in timpul PAX East, Rigopulos a spus ca Harmonix are mari planuri de a invia francizele Rock Band si Dance Central intr-o zi. Activision a vorbit de asemenea despre aducerea inapoi a seriei Guitar Hero eventual. Desi este clar ca nici un joc nou Rock Band nu este in productie, s-ar putea ca un nou Dance Central ar putea fi in prductie.

Intr-un interviu cu GameSpot de anul trecut despre Xbox One si Kinect, Yusuf Mehdi de la Microsoft, a adus vorba de Dance Central, desi nici un joc nou din serie nu a fost anuntat pentru Xbox One. Insa in Reddit AMA de astazi, Rigopulus a fost intrebat daca exista vreo sansa ca Harmonix sa se intaorca la franciza Dance Central intr-o zi, iar el a raspuns ca exista o sansa. Desi nu au fost anuntate nici un joc Rock Band sau Dance Central, asta nu inseamna ca Harmonix o sa stea degeaba in acel timp.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *