S-a acoperit de albine pentru a-si vinde mierea

She-Ping-Bees-SwarmShe Ping, un supraveghetor de albine local, in varsta de 34 de ani, s-a acoperit cu un roi de albine pe un mic deal din Chongqing, din sud vestul Chinei, pe 9 Aprilie 2014.

Sa te acoperi de albine este o metoda sa iesi in evidenta cand vine vorba de marketing. She Ping, un supraveghetor de albine si negustor de miere, si-a acoperit corpul cu mai mult de 460.000 de albine intr-o cascadorie de publicitate realizata pentru a intensifica vanzarile de miere folosind o tehnica numita „bee bearding”. Bee bearding-ul este o preocupare globala, dar este in special popular in orasul Chongqing in sud vestul Chinei, de unde este si aceasta. Acolo, alti negustori de miere locali se acopera cu albine in mod frecvent din cap pana in picioare.

Procesul de a atrage albinele in „bee bearding”incepe cu plasarea reginei albina intr-o mica cusca care se agata de corpul persoanei. Eventual, albinele roiesc pe corpul participantului. In acest caz, Ping nu a fost protejat decat de o punga de plastic care si-a pus-o pe cap.

She spune sincer ca a fost foarte emotionat sa faca acest lucru, dar l-a facut pentru a-si promova mierea. Acesta spune ca e obisnuit sa aiba de a face cu albine si a inceput aceste activitati de pe la varsta de 22 de ani. Pentru a se pregati pentru cascadorie, acesta a subliniat ca a evitat sa faca dus si sa foloseasca sapunul pentru ca acest lucru poate captiva albinele.

Toate la un loc, albinele cantareau mai mult de 45 de kilograme, dar nu se apropie de recordul mondial al lui Vipin Seth care a purtat albine cantarind in total 61.4 kilograme pe 9 Martie, 2009. Potrivit unui video de pe Youtube, al unui record mondial Guiness din 2011 in incercarea de a-i depasi recordul lui Seth.

Desi nu a reusit sa depaseasca recordul mondial al lui Seth, acesta si-a preluat recordul de a realiza cascadoria fara haine.

 

, , , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *