S-au terminat filmarile pentru Warcraft

Warcraft in cinemaFilmarile pentru filmul ce urmeaza sa apara Warcraft, de la Legendary Pictures, Blizzard Entertainment, si directorul Duncan Jones, ce a realizat Moon si Source Code, s-au terminat. Jones a anuntat noutatile pe Twitter astazi. Acesta raporteaza ca filmarile au durat 123 de zile.

Warcraft o sa fie lansat in cinema, pe 21 martie 2016, dar filmul inca nu este cu totul gata. Fotografiile principale sunt doar un stadiu in procesul de realizare a unui film. Filmul va necesita o munca de post productie, ceea ce pentru un film plin de fantezie cum este Warcraft, se asteapta sa fie semnificativa. Studio-ul castigator de premii, studioul de efecte Star Wars, Light & Magic, conduc un efort de post productie, ajutand sa aduca orcii la viata.

Legendary Pictures si Blizzard Entertainment pastreaza detaliile despre filmul Warcraft, foarte bine sub supraveghere. Nici un trailer asupra filmului nu a fost lansat, si tot ceea ce am vazut pana acum este o imagine de la studiou. Tot ceea ce stim este ca povestea se concentreaza asupra bataliei dintre Orci si Oameni, si am putea in sfarsit sa vedem filmul in actiune, la Comic-Con-ul din iulie. Filmul o sa fie un amestec de actiune live si CG, cu un scop general de a trece peste Avatar si Game of Thrones.

Potrivit producatorului Legendary Pictures, Thomas Tull, filmul Warcraft nu este doar pentru fanii jocului, va avea o tema mare si universala, si ar trebui sa faca o audienta mai mare sa fie intersata de acest lucru.

In afara filmului, cei de la Blizzard Entertainment, sunt ocupati cu producerea si lansarea noului expansion a jocului World of Warcraft, ce va fi lansat sub numele de Warlords of Draenor, si va aduce multe lucruri noi si interesante pentru jocul World of Warcraft , ce va fi lansat mai tarziu anul acesta pentru PC.

 

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *