Sezonul 4 din Game of Thrones tot mai aproape

RobbDany2Sezonul 4 al lui Game of Thrones ar trebui sa fie cu conflictele familiilor, razboaiele din Nord si dragonii care continua sa creasca.

Cand a aparitia celui de al 3-lea sezon al lui Game of Thrones era in apropiere, evenimentele pareau tot mai aproape de sfarsit decat ne asteptam. Ce fac Jamie si Brienne acum ca au ajuns la Kings Landing ? Ce se intampla cu Theon in Dreadfort? Si ce face organizatia militara care apara Zidul, Rondul de Noapte, in legatura cu salbaticii care au trecut zidul, sa lase singura armata lui Mance Rayder in Nord? Vestea buna este ca HBO poate sa sara direct in actiune cu Sezonul 4, in timp ce ultimul trailer a fost dezvaluit. Ce apare noi in trailer? Un dragon mult mai mare si semnificativ decat am vazut ultima data.

Tensiunile cresc intre Cersei si Tyrion, in timp ce curatul Jamie isi asuma un nou rol la Debarcaderul Regelui. Daeneryis isi continua cucerirea de-a lungul drumului spre Westeros, provocand cu indrazneala pe oricine ii sta in cale. La Marele Zid, Jon Snow pregateste Rondul de Noapte pentru a infrunta armata lui Mance Ryder, desi ii este frica ca ar putea fi un gest zadarnic. Cheia catre Westeros pare sa stea in spulberata familie Stark, pe care continentul i-ar putea alinia daca ar sti unde sunt.

Pana acum pare sa fie un sezon captivant, cu numai doua saptamani si jumatate de asteptare pana la premiera de pe 6 Aprilie. Eu, unul de la primul episod al primului sezon am stat cu sufletul la gura la actiunea si povestea minunata al serialului Game of Thrones, abia asteptand sa vad urmatorul episod. Se pare ca nu poti induce de inainte ce se poate intampla in acest serial, fiindca nu exista personaje principale si te poti astepta sa moara oricine dupa cum am observat inca de la sfarsitul primului sezon.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *