Sezonul de nunți e aici, la fel ca și Stailer!

Cu fiecare invitație pe care o primești pentru a participa la un eveniment, descoperi că pregătirile sunt la fel de importante ca și ziua în sine. Îți dorești un look wow, mai ales dacă la eveniment urmează să te întâlnești cu tot felul de persoane în fața cărora dorești să impresionezi. Se spune că femeile se îmbracă elegant și sunt atente la toate detaliile nu neapărat pentru ele însele, cât și pentru ochii curioși și pentru a face competiție altor femei.

Cert este că atunci când ajung la capitolul coafat și machiat se pot baza pe Stailer. Aici este ușor de făcut o programare la salon Ellisium in Iasi spre exemplu sau la orice salon din Timișoara, București, Cluj sau Oradea. Presupune o căutare mai rapidă și mai eficientă prin toate variantele de saloane existente.

Cum poți găsi un salon și seta o programare

Totul este mai simplu și mai rapid decât crezi. Nici măcar nu este necesar să ai un cont aici. Poți însă să îți creezi unul căci nu te costă absolut nimic. Faci asta în câteva minute și mai apoi nu va mai fi necesar să introduci de fiecare dată datele tale. Un cont creat aici te  ajută și să setezi remindere spre exemplu, pentru fiecare programare făcută.

Vei găsi prin Stailer zeci de saloane, lista de frizerii din Iasi și celelalte orașe amintite. Și totul se întâmplă mai repede decât crezi. Fiecare salon înscris aici vine cu detalii de interes pentru tine: cât ar dura o sesiune, cât costă, cum să ajungi acolo și ce spun alți clienți despre experiența lor în acea locație. Așadar ai la dispoziție mai toate detaliile care să te ajute să îți triezi opțiunile.

Stailer are acces gratuit

Pentru faptul că vei folosi acest tool pentru programări nu trebuie să plătești nimic în plus. Nu sunt percepute taxe pentru a folosi Stailer. Poți însă să faci tot atât de multe programări pe câte îți dorești.

Gândește-te cât este de practic să faci asta, dat fiind că uneori ai nevoie de o programare de pe o zi pe alta. Este frustrant când suni la un salon și ți se spune că trebuie să aștepți, nu răspunde nimeni la recepție sau pur și simplu ești refuzat pentru că agenda lor este plină. Ajungi în cele din urmă să te mulțumești cu orice, la orice oră, doar pentru că nu ai putea să te coafezi singură. E nedrept, de aceea Stailer schimbă această poveste și îți aduce la îndemână un mod facil de a găsi opțiuni, dar și alternative. Pentru că tu deții controlul aici!

Ai nevoie de ajutor? Suport online

Platforma este destul de ușor de folosit. Dar dacă simți nevoia de ajutor nu întârzia să te adresezi reprezentanților. Ai suport online.

Poți însă încerca să vezi ce ușor este să faci o programare astfel. După ce ai setat detaliile de interes, orașul, data și ora și tipul de serviciu dorit, poți programa imediat și vizita ta la salonul ales. Este atât de simplu!

Contact: support@stailer.ro

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.