Stailer devine prietenul tău în materie de programări la saloanele hair & beauty

Chiar de nu ești mare fan al saloanelor de înfrumusețare odată și odată tot trebuie să ajungi acolo. Moment în care, având în vedere că nu prea cunoști tare multe, nici nu știi de unde să începi. Accesezi Google-ul, cauți saloane în orașul din care ești și le iei la rând. Mai dai un ochi pe la recenzii, mai dai un ochi și prin poze, dar și pe la prețuri. Te-ai decis în cele din urmă asupra unuia, după minute bune pierdute și suni. Și suni și tot suni, dar nu răspunde nimeni. Sau răspund, dar îți zic că n-au loc liber până următoarea săptămână. Frustrant, nu-i așa? Ce faci acum, o iei de la capăt? Îți piere tot cheful.

Ca să eviți astfel de momente, a apărut pe piața românească platforma Stailer. Un mod extrem de rapid, simplu și complet gratuit, de a-ți face programări, totul din browser-ul tău. În timpul pe care îl pierdeai căutând și accesând fiecare pagină în parte, acum găsești în câteva secunde doar saloanele disponibile. Evident, Google îți arată toate rezultatele, dar ție îți trebuie ceva care să trieze din aceste opțiuni, ca să ajungi doar la ce te interesează, iar acesta este Stailer.

Ce trebuie să știi, mai exact

Accesezi www.stailer.ro, selectezi filtrele de căutare precum orașul, genul tău, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar platforma îți afișează doar ce se încadrează în aceste cerințe. Practic, acum nu mai trebuie să aștepți tu după disponibilitatea anumitor saloane, ci Stailer te ajută să mergi la unul când îți dorești tu. Aici gasesti detalii extra.

Stailer nu percepe nicio taxă, fie că îl utilizezi cu sau fără cont. Contul prezintă totuși anumite avantaje pentru clienți, deci e bine să îți faci puțin timp să îți creezi unul. Platforma se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și poate fi utilizată oricând. Momentan se pot bucura de ea locuitorii din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București.

Despre contul pe Stailer

N-ai nimic de pierdut dacă îl creezi, mai degrabă de câștigat. Din cont tu poți gestiona programările efectuate în calendarul tău virtual, 24/7. Să zicem că nu mai poți ajunge mâine la salon, însă n-ai să suni stilistul la 12 noaptea. Intri pe Stailer și anulezi de acolo, fără telefoane, fără explicații, fără costuri extra. De asemenea, din cont îți poți seta remindere pentru fiecare programare fiindcă uneori ești busy din cale-afară și mai uiți și tu anumite lucruri, e omenesc.

Dacă ești din capitală, Stailer te ajută să găsești în câteva secunde lista frizeriilor din Bucuresti, iar de acolo decizia îți aparține. Fiecare salon în parte vine însoțit de informații utile, poze, prețuri, locația în sine, harta Google maps, chiar și alte recenzii alte utilizatorilor Stailer, ca tu să faci o decizie bună pentru tine. Stiliștii sunt profesioniști, țin cont de tendințele actuale din lumea beauty, deci e greu să fii dezamăgit. Hai și tu în lumea Stailer să vezi cât de eficient și ușor este acum să ajungi pe scaunul unui stilist. Dacă vrei alte detalii poți scrie la support@stailer.ro.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *