Steam Machine vine in tandem cu SteamBoy

Steamboy
Steamboy

Vestea ca Valve va lansa in anul urmator consola gaming Steam Machine este privita destul de dubioasa. Consola gaming realizata de Valve nu se diferentiaza foarte mult de un sistem PC obisnuit. De aceea este privita cu dubii lansarea Steam Machine. Tot ce ofera aceasta in plus fata de un sistem PC normal este conectivitatea permanenta la Steam si posibilitatea de a juca toate jocurile disponibile de pe comunitatea gaming.

Spre deosebire de Steam Machin, Steam Boy a fost privit cu entuziasm de gamerii de pretutindeni. Faptul ca te vei putea majoritatea jocurilor Steam pe o mini consola gaming, face din acest produs ceva de dorit. Valve a anuntat ca aceasta va fi echipata cu un procesor quad core, 4 GB de memorie RAM si stocare de 32 de GB. In caz ca 32 de GB nu va sunt suficienti veti fi bucurosi sa aflati ca aceasta va avea un slot pentru un card SD. Chiar si asa performantele acestui device nu vor fi suficiente pentru a duce cele mai noi jocuri aparute. SteamBoy totusi va putea rula majoritatea jocurilor din ani trecuti, jocuri care ne-au facut zilele plictisitoare de duminica cele mai placute si distractive zile.

Mini consola va avea un display de 5 inchi in format 16:9 touchscreen. De asemenea aceasta va incorpora si sistemul de control pe care il vor avea gamepad-urile Steam Machine. Aceasta va avea 8 butoane in partea de sus, 4 butoane laterale pe post de triggere si doua touchpad-uri care vor sa inlocuiasca stick-urile traditionale.

Ideea suna destul de bine si SteamBoy va fi cu siguranta un device ce va rivaliza si chiar depasi in popularitate versiunea celor de la Sony, Playstation Vita.

Cei de la Valve au decis sa ne indulceasca asteptarea pentru Steam Machine prin prezentarea SteamBoy. Este de asteptat ca aceasta mini consola sa fie lansata in acelasi timp cu Steam Machine anul viitor.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *