Titanfall free pentru 48 de ore

Titanfall
Titanfall

Jocul TitanFall este pe rafturi pentru mai bine de 3 luni acum. Jocul a cunoscut un succes incredibil in randul gamerilor. Titanfall a fost realizat de o parte din vechea echipa care au dezvoltat primele jocuri din seria Call of Duty, mai exact Modern Warfare 1 si 2. Vazand ca seria Modern Warfare nu merge in directia ca si-o doresc acestia s-au hotarat sa isi deschida propriul studio si sa creeze un nou joc. TitanFall este un FPS (First Person Shooter) care se diferentiaza de restul jocurilor de fel prin faptul ca il poti juca doar online. Nu exista un mod single player sau un storyline pe care sa-l joci cand ramai fara internet.

EA s-a decis sa recurga la un vechi truc pentru a ne trezi gustul pentru acel joc. In aceasta vara la o zi dupa ce de pe Steam au anuntat ca vor face reduceri de vara pentru jocuri disponibile, EA va face jocul Titanfall gratuit.

EA s-a decis sa lanseze Origin Game Time pentru a utiliza Titanfall pe PC incepand de astazi. Asta inseamna ca, vei putea descarca jocul intreg pe PC, nu un demo, si sa il joci timp de 48 de ore. Vei avea 48 de ore de joc Titanfall in mod gratuit. Din momentul in care pornesti jocul pentru prima data, cele 48 de ore incep sa se scurga. E important de stiut ca cele 48 de ore sunt, real-time. Nu sunt 48 de joc efectiv, ci doar doua zile in care poti juca jocul cat poti tu de mult. Asadar lasa mancarea si incearca sa te duci la toaleta doar in loading screen-urile dintre jocuri.

Desigur cei de la EA doresc sa ne atraga in plasa si sa ne convinga de calitatea jocului, iar dupa cele 48 de ore va trebui sa achizitionezi jocul pentru a continua sa te poti bucura de TitanFall.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *