Tu ai auzit de Stailer? Programează-te la salon cu ajutorul platformei și vei avea parte de anumite avantaje

Numai avantaje, niciun cost, totul la îndemână fără să ieși din casă. Sună bine, nu? Iată că este și adevărat, atunci când vorbim de programările la salon. Totul este posibil cu ajutorul Stailer. Este platforma inovativă și facilă, la îndemâna oricui. Pentru toți cei care pun preț pe cum arată, care sunt atenți ca fiecare detaliu să fie impecabil și care vor să beneficieze de serviciile unor profesioniști din sfera hair & beauty, Stailer este soluția pe care o așteptau.

Chiar dacă era greu să te programezi la salon să faci o schimbare, nu te mai gândi la acest aspect. Acum totul s-a schimbat și poți face asta online, fără costuri, doar schimbări în bine. Alegerile sunt ale tale în funcție de ceea ce vrei. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.stailer.ro și de acolo vei ști ce ai de făcut.

Avantajele care vin la pachet cu Stailer

Cred că este de prisos să mai menționez că platforma este destinată în aceeași măsură bărbaților, cât și femeilor, din moment ce ai parte doar de surprize plăcute cu Stailer. Acum orice persoană are grijă de aspectul fizic și majoritatea au înțeles cât de important este să mergi la un salon pentru toate serviciile, pentru că acasă nu obții mereu rezultatele așteptate.

Stailer poate fi utilizat și fără să ai un cont creat. Totuși, dacă nu te costă nimic, decât un pachet de avantaje și totul este gratuit, cred că vei opta pentru această variantă. Un prim aspect aparent nesemnificativ, dar atât de important care îți este accesibil dacă creezi cont este reminder-ul. Îl poți seta atunci când vrei tu și el sună să te atenționeze că urmează să mergi la salon.

Poate că ești de părere că nu ai cum să uiți chiar de acest aspect, pentru că ți-ai dorit atât de mult acea tunsoare. Nu este chiar așa. Se poate întâmpla oricui, într-o zi aglomerată să uite de acea programare și reminder-ul se dovedește a fi mai util decât credeai.

Lista cu serviciile la care ai fost, alături de dată și stilist, este un alt avantaj de care ai parte atunci când îți creezi cont. Poți vedea astfel când trebuie să vizitezi iar stilistul și îl poți alege pe același, dacă ai fost mulțumit de servicii. Poți intra aici pentru informatii extra cu privire la aceste aspecte.

Trebuie să anulezi programarea? Keep calm, există rezolvare!

Dacă intervine orice problemă care îți contramandează programarea, nu te panica. Nu te va pedepsi nimeni dacă anulezi și vei putea în continuare să te programezi și reprogramezi. Trebuie doar să anunți și stilistul cu privire la faptul că nu mai poți ajunge.

Poți face asta online, din platformă, fără apeluri și scuze. Anulezi, stilistul știe ce are de făcut în continuare, iar tu rezolvi ceea ce nu poate fi amânat. Totul este simplu cu Stailer și nu trebuie să îți faci griji de nimic. Dacă este anunțat la timp, stilistul poate avea acea pauză de masă peste care a sărit în ora programării anulată de tine. Nimic nu este grav și tu vei beneficia în altă zi de serviciile de beauty.

Pentru mai multe informații poți trimite e-mail reprezentanților la adresa support@stailer.ro.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *